Womanizer hos ORION

Oplev intensive lystfølelser takket være enestående teknik

 • Berøringsløs klitoris stimulation
 • Ingen tilvænningseffekt
 • Ingen overstimulering
 • Muliggør multiple orgasmer
 • USB-opladning

Orgasmevidunder

Womanizeren har banet sig vej ind på markedet som kvindernes „orgasmevidunder“ – og det er der en grund til. Der findes ikke noget på markedet, der kan sammenlignes med dette stimuleringsobjekt. Womanizeren er hverken en dildo eller vibrator. Den arbejder med trykbølger og uden at røre klitoris, og det er lige denne funktion der gør den så enestående og uimodståelig. Det er muligt at opnå flere intensive orgasmer på kort tid med womanizeren. Du kan bruge den alene eller sammen med din partner – den passer altså til enhver situation.

Der findes fire forskellige womanizer modeller i forskellige designs. Alle modellerne besidder den enestående Pleasure Air teknologi, der frembringer de lette til intensive suge impulser og får kvinder til at mærke en intensiv stimulering. Derudover er alle womanizere udstyret med lyseffekter og USB-oplader. I det følgende kan du læse om hver model.

Ideel på farten: womanizer 2GO

womanizer 2GO, det nyeste medlem af womanizer-familien, imponerer især på grund af det usædvanlige lipstick-design. Således kan I have den med overalt, uden at nogen opdager, at I har et sexlegetøj i tasken. I modsætning til de andre modeller har womanizer 2GO en hætte, som beskytter orgasmevidunderets stimulushovede. Endnu et highlight: womanizer 2GO er absolut vandtæt! Således kan den også benyttes i badekarret eller under bruseren, hvor I kan nyde den innovative Pleasure Air teknologi. 6 intensitetsmodi sørger for, at styrken på sugeimpulsen kan finjusteres. For den perfekte pasform, leveres også denne model med to forskellige påsatshætter, som kan udskiftes efter ønske. Med en funktionstid på 4 timer, sørger womanizer 2GO for mange intensive og lystfulde momenter - både derhjemme op på rejsen!

 • Pleasure Air teknologi
 • 6 Intensitetstrin
 • Hviske-modus
 • Vandtæt
 • Forskellige stimuleringstoppe (også XL-top)
 • 4 timers batterilevetid på mellemstærkt trin
 • USB-opladning

999 DKK

Den kompakte: womanizer W500 Pro

Womanizer 500Pro er den mindste og letteste model – den vejer kun 128g. Det betyder dog ikke, at dens funktioner og ydet stimulation ikke er ligeså god som de andre modellers. Womanizer Pro500’eren har 8 intensitetstrin, inklusiv „hviske-modus“. Den er, som også Pro40 modellen, vandtæt og leveres med forskellige stimulationstoppe (også XL-top). Highlightet ved denne womanizer model er det flotte design og swarovski stenene på indersiden. Det abstrakte design og de flotte farver gør at man kunne tro den var et kunstobjekt. Batteriets levetid: 4 timer på mellem trin.

 • Pleasure Air teknologi
 • 8 intensitetstrin
 • 12 intensitetsmodi ved vandtætte modeller
 • Den mindste womanizer model (128 g)
 • Hviske-modus
 • Nogle modeller kun stænkbeskyttet
 • Lyseffekt i mørke
 • Forskellige stimulationstoppe (også XL-top)
 • 4 timers batteri på mellem trin
 • USB-opladning

1.699 DKK

womanizer W500 Pro fåes i mange farvevarianter og special editions:

Den flexible: Stimulator womanizer +Size

Stimulator Womanizer +Size modellen er pt. den største womanizer model. Det lange greb gør det muligt, både for dig og din partner, at prøve forskellige stillinger. Knapperne er også synligt større på denne model – du kan altså styre de 12 intensitetstrin endnu lettere. +Size womanizer modellen besidder også et ”hviske-modus”. Du kan også vælge mellem forskellige stimulationstoppe (også XL-top) med denne model. Womanizer +Size modellen er, ligesom Pro40 og W500 modellerne, vandtætte og giver dig en vidunderlig orgasme under bruseren eller i badekarret. Batteriet kan køre i 4 timer.

 • Pleasure Air teknologi
 • 12 intensitetstrin
 • Hviske-modus
 • Største Womanizer model
 • Vandtæt
 • Lyseffekt i mørke
 • Forskellige stimulationstoppe (også XL-top)
 • 4 timers batteritid pr. opladning
 • USB-opladning

1.699 DKK

Oversigt over alle womanizer modeller

Feature womanizer 2GO womanizer Pro40 womanizer W500 womanizer +Size womanizer W100 Swarovski
Berøringsløs klitoris stimulation
Mulighed for flere orgasmer efter hinanden
Intensitetstrin 6 8 8 / 12 (alt efter model) 12 5
Hviske-modus 42 dB
Genopladeligt batteri, USB-opladning
Udskiftelig stimuleringstop
XL stimuleringstop
100% Vandtæt - / ✓ (alt efter model)
Med ægte Swarovski elementer
Størrelse 13 cm 16 cm 12,5 cm 21,5 cm 16 cm

Brug af womanizer og tilbehør

Pleasure Air teknologien er en ny stimulations teknologi. Med denne teknologi stimuleres klitoris, uden at blive rørt, ved hjælp af trykbølger. Womanizerens åbning bliver sat omkring klitoris. Womanizer stimuleringstoppen bør bedække klitoris helt, sådan så der opstår et vakuum når den tændes. Det er vigtigt at prøve sig frem for at finde ud af hvilken top størrelse der passer bedst. Når toppen sidder perfekt, tændes womanizeren. Du kan vælge hvilket stimulationstrin du ønsker at bruge, ved hjælp af knapperne. Hvis du indstiller womanizeren på et for højt trin, kan du slukke den ved hjælp af tænd- slukknappen med det samme. Et lille råd: brug vandbaseret glidecreme sammen med womanizeren. Det gør, at du kan bevæge din klitoris lidt, og mærke orgasmen endnu mere intensivt.

Efter brug kan du tage silikonetoppen af og rengøre den med vand og sextoy cleaner. De vandfaste modeller kan holdes ind under vand og tørres af. De andre modeller kan rengøres med en fugtig klud. Det er intet problem at skifte silikonetoppen – disse kan tilkøbes.

Spørgsmål der stilles ofte

Hvilke fordele har womanizer Pro i forhold til en almindelig vibrator?

Forskellen på womanizer Pro og en vibrator er måden der stimuleres på. Womanizer Pro arbejder ikke med vibrationer men med pulserende trykbølger. Derfor opnåes der en berøringsfri mere intensiv stimulering – hvilket man ikke får med en vibrator. Womanizer Pro stimulerer klitoris og giver dig derfor mere intensive orgasmer hurtigere.

Er womanizeren vandtæt og kan jeg tage den med i badekarret?

Det kommer an på modellen. Modellerne Pro40, W550 og +Size er vandtætte og bruges i badekarret eller under bruseren, uden problemer.

Er womanizeren også beregnet til kvinder der har svært ved at nå højdepunktet?

Et helt klart ja. Takket være den præcise stimulering og de forskellige silikonetoppe er det også muligt for kvinder, der har svært ved at få en orgasme, at mærke den dejlige lettelse på kort tid. I en undersøgelse med 60 deltagere har over 50% oplevet orgasmen allerede efter mindre end et minut. 76% af kvinderne deres orgasme som „meget heftig“. 73% af kvinderne har oplevet flere orgasmer efter hinanden. Du kan finde hele undersøgelsen her.

Jeg er ny når det kommer til sextoys – er womanizeren også beregnet til nybegyndere?

Ja. Womanizeren egner sig til alle kvinder. Takket være de forskellige intensitetstrin kan nybegyndere også nyde vidunderlige timer med womanizeren. Du kan forstærke impulsernes intensitet efterhånden som du bliver klar til det.

Kan jeg også bruge womanizeren sammen med min partner?

Womanizeren er ikke kun beregnet til alene brug. Erfaringer viser, at det faktisk er modsat – womanizeren er perfekt, når det kommer til dig og din partners elskovsakt. Der åbnes helt nye muligheder – selv i stillinger hvor det mere er din partner der står i forgrunden kan du opleve lystbringende øjeblikke med womanizeren.

Hvorfor lyser womanizeren sommetider rødt og sommetider grønt?

Apparatet lyser grønt: Akkumulatoren er fuldt opladet
Apparatet lyser rødt: Apparatet er klar til brug
Apparatet blinker grønt: Akkumulator er under opladning
Apparatet blinker rødt: Akkumulator er næsten tom, oplad apparatet

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.