Betaling

Vi bruger de mest moderne metoder til at sikre dine personlige informationer: TLS-protokollen i de nyeste versioner 1.2, 1.1, og 1.0. Vores certifikat baserer på en 2048 Bit stor nøgle, der er signeret SHA256. Udover dette tilbyder vi Perfect forward secrecy, for at sikre at selv delvist kompromitterede informationer ikke tillades at sendes gennem vores hemmelige nøgle. HTTPS-forbindelser over TLS-protokollen sørger for at alle dine informationer videregives krypteret til os.

på faktura

Betal dit indkøb bekvemt efter modtagelse af fakturaen. Vi tilbyder køb på faktura med forbehold for en kreditgodkendelse. Skulle en levering følgelig ikke være mulig, meddeler vi dig det skriftligt og tilbyder dig en anden betalingsmulighed. Ved køb på faktura er levering til en anden fakturaadresse desværre ikke mulig i øjeblikket.

Forsendelsesomkostninger 49 DKK

Bankoverførsel

Du indbetaler beløbet på giro 0994 774 39 04. Vi sender varerne, når vi kan se, at beløbet er krediteret - det kan tage op til 8 dage før en indbetaling registreres.
OBS! Transaktionen er ikke omfattet af indsigelsesordningen! Yderligere informationer herom finder du på e-mærkets hjemmeside!

Forsendelsesomkostninger 49 DKK

Kreditkort

Betal det samlede beløb nemt og hurtigt med dit kreditkort. Vi accepterer Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og JBC.
Pengene trækkes på din konto, når varerne afsendes.

Forsendelsesomkostninger 49 DKK

Ved ordrer over 1.000 DKK sender vi portofrit!