Toys, der passer til dit stjernetegn

Med erotisk horoskop

Erotisk horoskop

Den berømte astrolog Antonia Langsdorf har, specielt til ORION's kunder, opstillet et lille erotik-horoskop for hvert enkelt stjernetegn. Med de passende toys bliver 2019 garanteret til et erotisk highlight.

Stenbukken 22. december til 20. januar

Stenbukken er meget interesseret i erotiske eksperimenter, men de mangler ofte tiden til at hengive sig helt og fuldt til lysten. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Besøg erotiske parties sammen med din partner. Så glemmer du garanteret at tænke på arbejdet!

Vandmanden 21. januar til 19. februar

2019 bliver et erotisk-ophidsende år for vandmanden. Dog kunne lidt egoisme i sengen give større lyst for begge parter. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Prøv noget nyt: Små piskeslag kan fx. være yderst givende for lystfølelsen!

Fisken 20. februar til 20. marts

Fiskens næste år bliver romantisk. Kroppen er fuldt og helt indstillet på erotik. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Erotiske massager fra top til tå. Endnu bedre bliver de med sensuelle olier.

Vædderen 21. marts til 20. april

2019 bringer mange erotiske eventyr for vædderen. Den uudtømmelige fantasi giver vædderen interessante idéer. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Hvad med en trekant? Til en begyndelse kunne det jo også være en dobbeltvibrator, eller?

Tyren 21. april til 20. maj

I det næste år lader tyren ikke noget brænde på - særligt i starten af året lader han absolut intet brænde på og benytter enhver lejlighed til at udfordre lysten og sanseligheden. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Hvad med en afrodisierende dinner? Det ender garanteret ophidsende!

Tvillingerne 21. maj til 21. juni

I det næste år bør tvillingerne lade deres erotiske fantasier få frit løb og ganske enkelt afprøve noget nyt. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Hvad med nogle bondagelege? Bare give sig hen til lysten, eller fiksere og forkæle partneren.

Krebsen 22. juni til 22. juli

Det næste år bliver rigt på arbejde for krebsen, derfor bør der planlægges faste tider for erotiske stunder. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Man oplever en helt ny og spændende sanselighed med en blindfold.

Løven 23. juli til 23. august

I 2019 kan der hyppigt opstå skænderier. I det tilfælde kan sex nedbryde aggressionerne. Singler finder hen imod slutningen af året mere end bare en affære. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Erotisk lingeri får kroppen til at virke endnu mere æggende.

Jomfruen 24. august til 23. september

Enlige jomfruer venter der i marts og april nye eventyr. Er jomfruen i et forhold, vil der opstå vidunderlig erotiske stunder i det næste år - kun til sommer bør de tage sig mere tid til partneren. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Hvad med at afprøve et rollespil?

Vægten 24. september til 23. oktober

Vægten kan roligt være mere egoistisk i 2019 - især hvad angår elskovslegen. Det lykkes bedst ved åbent at udtale sine ønsker. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Erotiske bøger er det helt rigtige for den fantasifulde vægt.

Skorpionen 24. oktober til 22. november

I det næste år erobrer skorpionen alle hjerter. Den, som lever i et fast forhold, vil bringe mere afveksling ind i samlivet. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Bondagelege er absolut et tema i dette år.

Skytten 23. november til 21. december

Skyttet bør fralægge sig sin tilbageholdenhed i det næste år, og derimod følge lysten. Der venter mange erotiske eventyr på ham i 2019. Vores kosmiske erotiktip for 2019: Dirty talk tænder helt vildt i den sidste halvdel af året.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.