Toys, der passer til dit stjernetegn

Med erotisk horoskop

Erotisk horoskop

Den berømte astrolog Antonia Langsdorf har, specielt til ORION's kunder, opstillet et lille erotik-horoskop for hvert enkelt stjernetegn. Med de passende toys bliver 2019 garanteret til et erotisk highlight.

Stenbukken 22. december til 20. januar

Du længes efter at lægge dit stive korset (det skulle da lige være, at det tjener til forførelsen!) og udvide dit erotiske interesseområde. Fra marts byder lejligheden sig til at få afveksling i de seksuelle fornøjelser. Som single kan du føle dig helt elektrisk tiltrukket af en person, og udstråler også selv disse hotte svingninger, der signalerer: Jeg er åben for kærligheden, men jeg er ikke fortvivlet og grebet af sidste chance syndromet! Flirtsommeren starter allerede i maj. Som stenbuk i fast forhold kommer du ind i en stabil periode og kan spontant og især i august hengive dig meget intensivt, i stedet for at udskyde lystfølelserne på grund af din pligtfølelse. I slutningen af året overrasker du med din frembrusende og sensuelle art! Det kosmiske erotik-tip 2019: Føre og følge. Sommetider er det dig, der er regissør, og kører løbet, sommetider er det din elskede, der må vise dig din rolle. Udlev dine erotiske fantasier. Her gælder: Frækt er, hvad der er sjovt!

Vandmanden 21. januar til 19. februar

Alt det, som findes for at ophæve traditionerne det er garanteret, at du forsøger dig med det. Du piller også ved de erotiske konventioner, hvad jo i forvejen er din specialitet. Du tager endda med i købet, at husfreden sommetider lider under det. Og netop fordi frirum og hotte eskapader tiltrækker dig så stærkt, kunne din største udfordring være underkastelse. Hovedsagen er, at du mærker modstand! For singler findes så godt som ingen grænser - i juni og august får spændende bekendtskaber flirtbarometeret til at stige. Som vandmand i et fast forhold, har du brug for mere tid til dig selv, og at finde balancen her, er ikke helt let. Men især i april og juni lægger du megen velvilje for en dag. Lad det gå stille for sig i september - her truer konflikter. Det kosmiske erotik-tip 2019: Det helt specielle, eksklusive ambiente. Det kunne være en fornem club, eller du under dig en lystfuld nat på et nobelt hotel. Til det brug er det fineste satin sengetøj på den nøgne hud og eksklusivt erotisk legetøj helt perfekt.

Fisken 20. februar til 20. marts

Du har lyst til at slå ind på modige, nye veje - og kan herved udvikle en usædvanlig erotisk appetit! Som fisk forfølger du i 2019 især dine drømme og opdager helt nye sider af dig selv. Har du lyst, har du lov. August/september bliver generelt ophidsende for forelskede og dem, som gerne vil være det. Det viser sig hurtigt, hvilke forhold og kontakter der er værd at uddybe. For fisken i et forhold vinker der i maj og juni tid til kærlighed, der smedes planer for et fremtidigt hjem eller spændende rejser. Som single fisk kommer du i juni i omdrejninger og erobringshumør, og har dertil i juli de bedste udsigter til at forelske dig. Hvis du hidtil ikke har været en partyløve, vil du åbne mere op og lære nye mennesker at kende. Det kosmiske erotik-tip 2019: Vandlege! Gå som en del af forspillet sammen i bad, ligemeget om det er ved stranden eller i et badeland. Der findes også dejlige erotikparties i pool eller sauna. Hvis I hellere vil være alene: Und jer et hotelværelse med spa og nyd det "wet and wild"!

Vædderen 21. marts til 20. april

Vædderen gribes i 2019 af den helt store eventyrlyst og kosmos deler ud i rigelige mængder! Især i januar/februar står alle muligheder åbne - fra den nye store kærlighed, der overstiger alle forventninger hen til chancerne for at opnå nye fælles højdepunkter i samlivet. Er du single, vil du opleve en hed augustflirt med stor erotisk udstråling, og heller ikke i september/oktober vil du holde dig tilbage i jagten på det store eventyr. Men du er også kræsen, og det skal du også være! Også de, som er i et fast forhold, kan se frem til himmelske højdepunkter. Selvom I ofte må gå på kompromis, så kærlighedslivet kører, er der sørget for pirrende spænding, og i november/december vil du være fuldt ud i sansernes vold. Det kosmiske erotik-tip 2019: Du har brug for spænding. Eksotiske rekvisitter på legepladsen eller en tur på en orientalsk bar får dig i den rette stemning og åbner op for erotiske drømme. Ligeledes et highlight: Lingeri med dyreprint!

Tyren 21. april til 20. maj

Mange fra tyrens tegn vil i 2019 vise sig usædvanligt eksperimenterende: Mugne konventioner og gamle børe kastes bort, og det vil være godt for samliv og sex. Og det bedste: Du vil ikke opgive din trofasthed og standhaftighed, blot må der gerne komme mere krydderi og afveksling i erotikken. Er du single, vil du i maj/juni være overbevisende med en sexet aura, og det er endda muligt - næsten umærkeligt - at et gammelt venskab udvikler sig til mere end det. August og september er de hotteste måneder, hvor enhver sanselig fiber vil stimuleres. Det er også tiden for par at nyde den perfekte lidenskab - og i 2019 også generelt løfte jeres kærlighed op i et højere level! Stjernerne lover helt igennem romantiske stunder for alle tyre - især hvis du har fundet din sjæleven. Det kosmiske erotik-tip 2019: Sexteater byder på chancer for en herlig kildren i sengen. Vælg en rolle, hvor du føler dig godt tilpas og sexy, og der vil følge en masse erotiske kicks!

Tvillingerne 21. maj til 21. juni

I 2019 vil talrige nye møder føre til større åbenhed for tvillingerne - både for singler og de, som allerede er i et forhold. Erotisk betyder det: Mere sjov, mere inspiration , større begejstring! Den, der er på jagt, er for det meste hurtigt parat til at indlade sig på et erotisk eventyr. Dette kunne i øvrigt ofte ske på rejser, for det bliver potentielt et meget bevægeligt år, hvor du vil være yderst begæret! Men kosmosset har også enkelte misforståelser og forvirringer udi kærligheden parat. Derfor vil det være klogt, først at se eventuelle nye partnere lidt an. Er du i et fast forhold, bør du i august/september fuldt og helt hellige dig det stabile privatliv, for at forankre kærligheden, før der i efteråret venter fantastiske erotiske nydelser! Som single har du i efteråret de bedste chancer for at få den helt rigtige på krogen. Det kosmiske erotik-tip 2019: Træn dine færdigheder i hengivelse og lad dig dominere af din partner - blidt eller kraftigt, helt efter eget ønske. Det er vigtigt, at du for en gangs skyld slukker for tankerne og lader dig falde.

Krebsen 22. juni til 22. juli

Det nye år lover uventede vendinger af absolut behagelig natur! Det er sikkert, at du stadig ønsker et varigt forhold, men du sætter gerne tempoet op og er god for nogle overraskelser. Det kan ske, at der duker noget op i februar, og i oktober smider også de generte krebse deres panser og præsenterer sig i flirtstemning. Det kan hurtigt slå gnister. Giv agt - det er den bedste tid til at starte et seriøst forhold! Er du allerede i et forhold, får du lejlighed til at udleve din legesyge side og turde give udtryk for store ønsker. Det vil være svært at sige nej til dig! Det er også et godt middel til at forhindre, at der på grund af indgroede vaner opstår visse problemer. Det kosmiske erotik-tip 2019: Forventningsglæde! Giv tegn til, at du er klar til erotiske nydelser, som ikke straks kan opfyldes, men nyd sammen spændingen og forventningens glæde. Tag for eksempel i byen med din elskede og lad ham vide, at du ingenting har indenunder...

Løven 23. juli til 23. august

Forhåbentlig er du klar, for i 2019 sætter stjernerne kraftigt skub i dit elskovsliv og vinker med erotiske dimensioner, som det gælder om at udforske. Især som single vil du have gavn af en stærk selvbevidsthed, der virker meget tiltrækkende. De hotteste tider til kontakt- og flirttider: januar og november. Fra marts stiger tiltrækningen til det ukendte. Hvis du vil syne reviret og foretrækker uforbindende dates uden forventninger, kan du især i juli/august være spontant aktiv. Hvis du er i et forhold, bør du holde januar/februar fri til fælles oplevelser. Oktober kan du bruge til at få misforståelser ud af verden, så I bliver bedre til at tale sammen - også om jeres sexfantasier. Du vil så få mere dybde og tillid ind i dit parforhold. Det kosmiske erotik-tip 2019: Dine medfødte lederevner træder frem og vil udleves. Leg domina og opfind scener til dig og din samlever!

Jomfruen 24. august til 23. september

For jomfruer, som er i et forhold, kan dette blive året med privat lykke, med mange begejstrende, berørende og intimer momenter. I februar er I der kun for hinanden og svæver på en lyserød sky - måske endda med familieforøgelse? I april hilser I nye indtryk, der virker berigende, udefra velkommen. Som single har du måske i starten problemer med at føle dig sexet, men til foråret vågner du op med masser af lyst til at gå på jagt. Kosmos gemmer det bedste til sidst: en ekstra portion lidenskab til alle jomfruer i december! Det kosmiske erotik-tip 2019: Overraskelser! Forlad din komforzone og den sædvanlige erotiske spiseplan - elskov dyrkes gerne spontant på køkkenbordet eller planlæg det særlige kick til forførelsen efter træningen i den forladte gymnastiksal mellem maskinerne! Det må gerne være vildt, for så længe du har tillid til din partner, sker der dig ikke noget.

Vægten 24. september til 23. oktober

For vægten drejer det sig om at få mere lethed og erotisk åbenhed i 2019. Det er ikke svært at knytte nye kontakter: Hold øjnene åbne! Mens marts byder på nye lystfulde møder, som hurtigt kan blive til en affære, ser det også godt ud i april: Som single ved du, hvad du vil, nemlig optage ukendte dufte og vove nye eventyr - selv blive aktiv! Mens de, som er i faste forhold, for det meste holder fast i det velkendte, kan du også efter foråret vise din mere frivole side. Ved årets begyndelse kan der også opstå problemer i forholdet. Stjernerne råder: Er luften endegyldigt gået af ballonen eller går i hinanden kun på nerverne, er det bedre at gå på afstand eller måske direkte skilles. Det er ikke let, men chancerne for at der dukker en op, som passer bedre til dig, er store. Måske allerede i juni! Det kosmiske erotik-tip 2019: Stemningsfulde erotiske mottoparties med din elskede eller erotiske venner. Det sjove begynder allerede med forklædningen og får dig til at glemme hverdagen!

Skorpionen 24. oktober til 22. november

Forandringer i forholdet står på spring, og det gælder ikke blot kriterierne for dit partnervalg, men også erotiske forkærligheder. Du snor gerne og spontan nogen om lillefingeren, for så, når der er bid, pludselig at vise en helt anden side! Du kan dog ikke lide at føle dig begrænset. Som single skorpion har du fra marts chancer for uventede erotiske oplevelser, og kan også i april flirte med succes. Men med alt det sjove, må empatien dog ikke komme til kort, fordi der så vil mangle noget. Skorpioner i faste forhold tænker over at styrke og udvide det fælles fundament. En fin plan, så længe du er åben for nye idéer og især i april/maj skaber frirum. Det kosmiske erotik-tip 2019: Mentalisme. "Læs" hans tanker og sig frit frem, hvad han gerne ville gøre ved dig - og så må han omsætte det til handling! Det nødvendige legetøj - håndjern, vibrator, bondagesæt - har du naturligvis allerede parat! I maj og juni har du en blød fase: Opfind og fortæl hinanden erotiske historier, mens i sensuelt rører og kæler for hinanden.

Skytten 23. november til 21. december

I 2019 er du lykkens pamfilius udi kærligheden, hvis det går efter stjernerne. Virkelig mange ønsker kan gå i opfyldelse - og måske tilhører dit hjerte ikke længere én person alene? Januar, april samt juni/juli bringer grænseløs lidenskab. Lad dig ikke forblænde, men sæt alle facts på plads, før du udbryder i vild jubel. Single skytter har frit valg og kaster sig selvbevidst ind i flirtuniverset. Allerede ved årets begyndelse er du med på det hele, og i april/maj gør du de største erobringer. Det er meget godt muligt, at den, du starter op med i januar, også er den, som du bliver hængende ved på sigt! Som skytte i et forhold mærker du især i april og juni, om du er seksuelt lykkelig, og om dine intime behov opfyldes. Du vil og fortjener så absolut det bedste. Det kosmiske erotik-tip 2019: Blind date. Find afvekslende på nye fælles oplevelser, hvor den anden ingen anelse har om, hvad der skal ske. Skal I på swingerclub? Eller se et burlesqueshow? Eller på champagnebar? En erotisk fornøjelse er garanteret!

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.