Selvtilfredsstillelse

Tips & Toys til hot solosex

Grunde til solosex

  • Afslapning for krop & sjæl
  • Øgning af lykkehormoner
  • Selvvalgte orgasmer
  • Bedre følelse med kroppen
  • Styrker hjerte og kredsløb

Selvtilfredsstillelse forbedrer sexlivet.

Ved regelmæssig onani lærer man kroppen bedre at kende og udvikler større selvbevidsthed, man finder individuelle metoder for at opnå orgasme. Det er alt sammen faktorer, som også virker positivt på det seksuelle samliv, og kan føre til endnu mere intensive fælles orgasmer. Altså tag jer tid til at udforske jeres krop og erogene zoner for jer selv, og find således ud af, hvad der er godt for jer.

"Og når først I ved, hvad I kan lide, er I også i stand til at vise det til partneren." Citat sexolog Anja Drew

"Jeg er så fantastisk en elsker, fordi jeg øver mig på mig selv hver dag." Woody Allen

Fingerlege & Minitoys

Forspillet bør naturligvis heller ikke udelades ved solosex. Udforsk din krop langsomt og nydende og find allerede nu alle de erogene zoner, som du senere vil stimulere for at opnå orgasme.

Toys med sugeeffekt

Man kan måske ikke kysse alene, men man kan også nyde pirrende sugefølelser ved solosex. Og det endda på alle lystpunkter: Brystvorter, glans, klitoris, testikler - måske endog på samme tid?

Pragtfyre til G-Punkt & Klitoris

Ligemeget om du er single eller græsenke - prøv at gå alene på opdagelse efter dine hot-spots, og når du har haft held med at finde dem, hjælper du blot din partner på vej.

Masturbatorer & Sleeves

Dåse, lommekusse eller sømandsbrud - ligemeget hvad I kalder dem. Masturbatorer giver lige det ekstra kick til selvtilfredsstillelsen. Men også sleeves med struktur egner sig til yderligere pirringer, når mand tager dem på med vrangsiden ud.

Analplugs & Prostatatoys

Multistimulus øger sandsynligheden for at få orgasme. Man kan fx. bruge en analplug, når man onanerer, og til mænd findes der specielle toys, som målrettet stimulerer prostata.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.