Prostata

mandens lystpunkt

Hvad bevirker det?

  • hurtigere erektion
  • hårdere erektion
  • mere udholdenhed
  • kortvarig stimulus (quickie-modus!)
  • mere intensiv orgasme

Sådan fungerer det

Penis gælder stadig som mandens mest erogene zone. Dog er man i mellemtiden blevet bekendt med, at et helt bestemt lystpunkt i mandens krop kan frembringe orgasmer, der føles endnu mere intensive end en normal udløsning. Vi taler om prostata, nu også ofte benævnt som p-punktet.

Desværre er der stadig alt for lidt opmærksomhed på dette lystbringende punkt. Med en smule behændighed og de rigtige hjælpemidler kan man dog forkæle denne lille kirtel helt vidunderligt - fx. ved en prostatamassage. For i grunden er prostata noget sådant som mandens g-punkt, og den kan føre til en helt ny slags lyst i (par)seksualiteten.

Beliggenhed

Prostatakirtlen (også kaldet blærehalskirtel) er på størrelse med en valnød og ligger som en ring omkring den indre urinleder.

udvendige prostatamassage

Vejen til udvendig stimulus

Direkte bag testiklerne, i retning mod endetarmen, befinder sig et lille, som regel ubehåret, lidt blødt område med en diameter på ca. 2 cm - bag dette ligger prostata.

Da det følsomme punkt befinder sig lidt længere inde i kroppen, er det nødvendigt med et øget tryk for at stimulere p-punktet udefra. Vibrationer, der lægges på dette område, stråler helt ud til penisroden og fordobler dermed nydelsen.

indvendige prostatamassage

Vejen til indvendig stimulus

Prostata befinder sig ca. 5-7 cm indvendigt og ligger i retning mod bugvæggen. Man kan på dette sted mærke en blød forhøjning og vævet føles let svampet. Og ét er garanteret: Når man rammer punktet, så mærker man det ;-)

For at ramme det lidt skjult liggende punkt, er bøjet legetøj med anatomisk korrekt krumning det bedste valg - eller også fleksible toys.

Tilbehør

Men før nydelsen kommer forberedelsen

Sørg for at tømme blæren, da du ellers kan få følelsen af at være tissetrængende under stimuleringen - det kan du tage helt afslappet, når blæren er tom. Hvis du også gerne vil forkæles oralt, bør du forud desuden foretage en tarmskylning. Idet tarmen ikke selv producerer fugtighed, giver det også god mening at anvende en glidegel på vandbasis.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.