Penispumpe

erotisk potenstræning og mere

Det bevirker den

 • større udholdenhed
 • længerevarende erektion
 • kraftigere gennemblødning
 • mere intensiv stimulus
 • forstærker længde og omfang

10 fakta om penispumpen

 • 110.000 danskere har prøvet at bruge en penispumpe.
 • 3/4% af alle solgte toys i Danmark er penispumper.
 • Op til 23,5% af køberne er kvinder.
 • 21-30 årige køber 10% af pumperne.
 • Det er lige så mange som gruppen af 70+.
 • De fleste pumper købes i aldersgruppen 51-60 år.
 • Der forsendes næsten samme antal penispumper til alle landsdele.
 • Der sælges flest penispumper i december.
 • Færrest i juli.
 • 10% af alle solgte pumper er automatiske pumper.

Kilde: ORION (2016) & Statista

Sådan fungerer det

Penispumper arbejder med undertryksmetoden. Når penis er blevet smurt med glidemiddel, indføres den i cylinderen og den bløde manchet slutter tæt om penisroden. Der opbygges et kraftigt undertryk med pumpen, som får blodet til at løbe til i svulmelegemerne og sørger for en stiv penis. En trykventil gør det til enhver tid muligt at mindske trykket.

Tip: Før brug af penispumpen anbefales det, at barbere intimområdet, så det er frit for generende hår.

Variationer af penispumper

 1. Manchet
 2. Ventil
 3. Slange
 4. Pumpebold
 5. Saksegreb
 6. Trækgreb
 7. Digital visning
 8. Trykvisning
 9. Motor

Penispumpen til potenstræning

mere udholdenhed, kraftigere erektion, mere længde og omfang

Udover regelmæssig træning med en penispumpe, er der også andre toys, som fx. en glanstræner, som kan hæve potensen. Penisringe understøtter tillige erektionen og en plejende creme afrunder potensprogrammet.

Penispumpen som sexlegetøj under forspillet

Prøv at overlade kontrollen over pumpen til sexpartneren

Hvis man medtager penispumpen i forspillet, kan brugen af pumpen kombineres med en kropsmassage, fx. letter massagegel indførelsen i cylinderen. Når så der står en pragtfuld erektion, kan denne understøttes og forlænges ved hjælp af penishylstre, -løkker eller -ringe.

Penispumpen til variationsrig selvtilfredsstillelse

Nyd legen ved at opbygge og lette trykket skiftende

Først nyder manden den sugende følelse af pumpen og kan samtidig stimulere prostata, fx. med en speciel plug. Så fikseres erektionen med penisringe og man kan benytte en masturbatør.

Penispumpen som kickstarter til sex

Når hovedet er klar, men kroppen endnu ikke er så vidt

For at komme i den rette stemning, kan man starte med at forkæle penis med en god massageolie, derefter kommer den automatiske penispumpe til anvendelse, og som et ekstra kick kan manden lade sig forkæle af en prostatamassage med en speciel vibroplug. Ved en så intensiv stimulus opstår en kraftig erektion, som yderligere kan understøttes med en penisring.

Penispumper, også kaldet vakuum- eller undertrykspumper, blev før i tiden ofte anbefalet af lægen, når det drejede sig om at behandle potensproblemer. Men penispumper er forlængst ikke mere kun et medicinsk hjælpemiddel eller mekanisk erektionsunderstøttelse. De bliver i stigende grad også brugt som sexlegetøj, idet man fx. inddrager dem i forspillet og derved hurtigere opnår en stiv penis. Naturligvis kan man også have som mål at opnå en forlængelse af penis eller et større penisomfang ved regelmæssig træning. Men en penisforlængelse er ikke den eneste virkning, en penispumpe har at byde på. Den er også anvendelig som masturbatør ved onani, idet den simulerer oralsex. Desuden føles det ekstremt stimulerende, når undertrykket får blodet til at løbe til i svulmelegemerne. Forspilstip: Prøv at lade din partner overtage pumpen. For at få erektionen til at holde så længe som muligt, anbefales brug af penisringe eller penismanchetter, som holder blodet tilbage i penis. Hvis man mere ønsker at koncentrere sig om den erotiske træning med penispumpen, kan man som supplement også benytte sig af potensfremmende cremer og gøre brug af en penisexpander.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.