5 grunde til toys

  • Afveksling i sengen
  • Onani
  • Gå nye veje
  • Yderligere stimulus
  • Få mere lidenskab & nærhed

Afveksling i sengen

Er du på jagt efter et kick i sexlivet, så er sexlegetøj det helt rigtige. Man kan opdage hinanden på helt nye måder og opdager måske erogene zoner, man endnu ikke vidste fandtes. Desuden stimuleres man endnu mere intensivt og begiver sig ind i en følelsesverden, som sørger for afveksling.

Onani

Den, som gerne vil forkæle sig selv og lære sin krop endnu bedre at kende, kan gøre masturbationen endnu mere lystfuld med sexlegetøj. Derved opdager man stadig nye lystområder, og når man ved, hvor og hvordan stimulus føles bedst, er det garanteret også en fordel ved det næste samleje.

Gå nye veje

Fælles erotiske eventyr øger følelsen af at høre sammen. Glæden ved at eksperimentere og udlevelse af fantasier vækker nye lidenskaber og forøger begæret efter partneren.

Yderligere stimulus

Sexlegetøj får overraskelse og ophidselse med ind i forspillet og sexlegen - og motorpower sørger for en mere intensiv stimulus. Det er endda nemt muligt at lave en "trekant", for med vibratorer, dildoer og lign. kan man nyde den skønne følelse af at blive dobbelt stimuleret.

Få mere lidenskab & nærhed

Nærhed og intime øjeblikke sammen er en basis for et intakt partnerskab. Sammen at opleve erotiske momenter, fortælle hinanden om fantasier og udforske hinanden, stabiliserer et forhold og understøtter tilliden - perfekte forudsætninger for lidenskab og eksperimenter.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.