5 grunde til lingeri

  • Variationsrig sex
  • Intensivér partnerskabet
  • Forførelse
  • Større selvbevidsthed
  • Fremhæv det lokkende

Variationsrig sex

Sexet lingeri gør, at en ellers velkendt krop bliver super spændende igen. Når man skal løsne snøringer, åbne hægter og opdage nye tilgange, udforsker man helt nye veje til at forkæle hinanden - og ophidselsen ved det ukendte giver sommerfugle i maven og bringer afveksling til sexlegene.

Intensivér partnerskabet

Nærhed styrker parrets forbindelse til hinanden og intensiverer samlivet. Den, der tør vise sig for partneren i sexet undertøj, viser tillid, og ved at udforske hinandens kroppe, lærer man hinanden endnu bedre at kende. Man åbner sig for den anden og opdager partnerens erotiske ønsker.

Forførelse

Der er ingenting som frækt undertøj, der udtrykker tydeligere ''Jeg vil have dig! Og det skal være NU!'' Det behøver ikke altid at være en kostbar komplet-styling, sommetider er det nok med en provokerende strengtrusse eller en ekstravagant ting i net. Så på med strømpeholder og co. og sørg for en uforglemmelig overraskelse.

Større selvbevidsthed

Man føler sig mere attråværdig og mere selvsikker i sexet lingeri. Og ikke kun, når det drejer sig om at forføre partneren. Også som en lille hemmelighed under hverdagstøjet sørger lingeri for en sanselig selvbevidsthed og en erotisk udstråling.

Fremhæv det lokkende

Alt efter, hvordan frækt undertøj er designet, fremhæver det nogle kropsområder, hvor det andre steder slører lidt. Løfte, forme gemme - Push'nPimp er in, for at sætte sine ynder optimalt i scene.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.