Erotiske gaveidéer til jul

ORION gaveguide

  • Overrask din partner
  • Erotik i hverdage
  • Fælles sensuelle oplevelser
  • En ophidsende jul
  • Giv med hjertet

Her er jeres julefavoritter

Erotisk julekalender

Perfekt til par der vil hygge sig i juletiden

Gå på opdagelse nu »

Giv med hjertet

Pargaver er perfekte til jul. Forventningens glæde ved at finde og købe det perfekte produkt sørger for en kriblende fornemmelse. Når I så sammen pakker gaven ud, får I en uimodståelig lyst til at prøve, og efter alle de familiesammenkomster glæder man sig til fælles, sanselige paroplevelser.

sexlegetøj i kærlighedens røde farve

Gå på opdagelse nu »

Giv dig selv i gave

Køb sexet lingeri »

Orgasmevidunderet Womanizer

Den perfekte gave »

Små overraskelser

Erotiske minitoys »

X-Mas lingeri

Und dig selv noget forførende lingeri som overraskelse under det varme vintertøj og lad dig pakke du ...

Frivolt lingeri
i rødt

Gå på opdagelse nu »

Sexet lingeri
i sort

Gå på opdagelse nu »

Pakker & sæt til endnu mere variation

Kan du ikke bestemme dig? Så er det smart blot at lægge et sæt under juletræet og sammen med din elskede opdage de spændende muligheder.

Vær god mod dig selv!

Eksklusive julegaver, der garanteret bringer glæde. Eller du beholder dem bare for dig selv ...

For de frivole ...

I juledagene skal det ikke blot handle om hygge og kæleri. Gå gerne sammen over stregen ...

Massér førjulestressen væk ...

Erotik har sæson hele året

Erotisk pin-up
kalendere 2019

Hent den her »

Erotiske gaver - sensuelle
overraskelser i julen

Det er særligt til jul, at erotiske gaver sørger for kildrende øjeblikke. Overrask din kæreste med en af vore julefavoritter eller giv dig selv gaver og få lidt afveksling i juledagene. Sexet lingeri hører til de erotiske gaver, som passer til enhver anledning og gerne gives som gave. Det forførende lingeri er tidløst, giver bæreren en utrolig erotisk udstråling og får mandehjerter til at banke. Vores sexede, sorte XMAS lingeri giver dig et overmåde erotisk look i juletiden og sætter, særligt i sæt med sexlegetøj, pep på elskovslivet. Sextoys af enhver slags er desuden tidløse gaveidéer, som også efter årtier sætter gang i de erotiske fantasier. Med et sexlegetøj ved hånden bliver elskoven aldrig kedelig - du kan til enhver tid igen og igen forføre din partner med nye idéer. Du kan overraske din kone eller din partner med erotiske gaver og genopdage elskovslegen på ny. Du vælger selv, om du vil overrække din kvinde den erotiske gave om aftenen, for straks at afprøve den sammen, eller om du giver hende gaven på et tidspunkt, hvor hun må væbne sig med tålmodighed for at få mulighed for at teste den. Så kan du nemlig glæde dig over hendes utålmodighed og forventningsglæde, for så at kunne nyde gavens virkning endnu mere.

Erotiske gaveidéer - pirrende gavesæt
eller variere selv?

Du kan selv sammensætte de erotiske gaver efter eget ønske eller vælge blandt vore gavesæt. Gaverne er opdelt i forskellige kategorier. Du kan overraske din kæreste indimellem med små erotiske gaveidéer som vibro-æg, blindfolds eller elskovskugler eller som et sexet ekstra binde dem fast til en yderligere gave. Hvis det i førjuletiden bliver noget stresset, kan du med en gave beregnet til sanselige massager sørge for en velfortjent afslapning. Med eksklusive gaveidéer derimod - som en Womanizer eller en masturbator - glæder du både mænd og kvinder! En sexet pin-up kalender for 2019 skænker dig også i det kommende år måned for måned et nyt, erotisk syn. Men også for de, som ikke har været artige hele året, findes der ganske sikkert en passende, erotisk gave under juletræet - sexlegetøjet fra vores Fifty-Shades of Grey og Fifty Shades Darker serie byder såvel for nybegyndere som for eksperter ud i bondagekunsten et stort udvalg af erotiske gaveidéer. Bare lad dine pirrende fantasier gå på langfart og overrask dig selv og din kæreste med forførende gaver!

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.