Erotiske gaveideer

ORION gaveguide

  • Overrask din partner
  • Erotik i hverdage
  • Fælles sensuelle oplevelser
  • Giv med hjertet
text('content.ad.title')

Her er jeres favoritter

Giv med hjertet

En pargave er en perfekt gave. Selve købet får allerede en til at glæde sig. Når man pakker gaven op sammen får man lyst til at afprøve den med det samme og man glæder sig til de sensuelle stunder.

Sensuelt lingeri

Und dig selv følelsen af at have sexet undertæj på under hverdagstøjet, og glæd dig til overraskelsen når du pakkes ud ...

Pakker & sæt til endnu mere variation

Du kan ikke bestemme dig? Hvorfor ikke vælge et sæt? Sådan kan du opdage de forskellige muligheder sammen med din partner.

Vær god mod dig selv!

Eksklusive gaver, som helt sikkert falder i god jord. Med mindre du altså beholder dem selv ...

For de frivole ...

Har du fået nok af at putte? Gør noget helt andet i stedet ...

Masser hverdagsstressen væk ...

Erotiske gaver - sensuelle
overraskelser til enhver anledning

Erotiske gaver sørger altid for pirrende øjeblikke. Overrask din partner med en af vores favoritter. Du kan også glæde dig selv ved at sørge for variation i hverdagen. Sensuelt lingeri hører til en af de erotiske gaver, der passer til enhver lejlighed. Forførende lingeri går aldrig af mode og lader dig udstråle en uimodståelig sanselighed. Med vores sexede, sorte undertøj bliver du henrivende og sexet. Kombineret med spændende sexlegetøj er du godt rustet.

Erotiske gaveidéer - pirrende gavesæt
eller variere selv?

Du kan sammensætte den erotiske gave efter egen smag, eller gøre det enkelt ved at købe et af vores gavesæt. Gaverne er delt op i forskellige kategorier. De små gaveideer som vibroæg, øjenmaske og elskovskugler kan du overraske med indimellem, eller lægge dem til en gave som et sexet tillæg. Når livet er hektisk kan du overraske med en gave til sanselige massager og sørge for velfortjent afslapning. En eksklusiv gaveide som f.eks. en Womanizer eller en masturbator gælder både for kvinder og mænd. Skulle du kende en der ikke har været artig, har vi den passende erotiske gave. Sextoys fra Fifty Shades of Grey og Fifty Shades Darker byder på et stort udvalg produkter der egner sig godt som erotisk gave, til dem der kan lide bondage og lænker. Her er det bare at slippe fantasien løs og overraske den uopdragne partner med en forførende gave.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.