Nyheder & Trends 2018

App styring

Und jer selv et par tekniske finesser, for at gøre oplevelserne i sengen endnu mere spændende - ikke kun for langdistanceforhold et erotisk hit.

Bio Feedback

Disse toys reagerer på kroppen. Ved denne spritnye teknologi styres funktioner som rotation, vibration, intensitet med din egen krop. Jo kraftigere musklerne i intimområdet spændes, desto kraftigere arbejder motoren - betjeningstaster bliver overflødige. Også ideelt til lystfuld træning af bækkenbunden.

Plus Size lingeri

Curvy lingerimode ligger er totalt trendy og viser, at lingeri i store størrelser kan være både erotisk og figurformende på samme tid.

Kødets lyst - natur pur

"Tilbage til naturen" er i mellemtiden devisen på mange lagener. Det gælder for kønsbehåringen, men også for det legetøj, som kommer i brug.

NYHED Amanti - Curvy elegance

Toys med mange kurver byder på afveksling og kan bruges på mange måder. Den bløde silikoneoverflade er blid imod huden og herligt glidevenlig med vandbaseret glidegel.

Toy serien Popyoulah

I modeverdenen har Colour Blocking allerede i lang tid været højeste mode, nu forføres øjnene også af sexlegetøj i stærke kontrastfarver.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.