Erogene zoner
Lystpunkter fra A til U

Vi vil gerne have, at du når målet ved sex og har derfor fundet det passende legetøj frem til ethvert lystpunkt - således kan du stimulere målrettet.

Lystpunkter

Nyheden: A-Punktet

Dette kvindelige lystpunkt har kun i nogle år stået i centrum for opmærksomheden, selvom man(d) nok en gang i mellem er gledet forbi i jagten på det berømte G-Punkt. Det højsensible punkt kaldes også AFE-zone (fra engelsk: Anterior Fornix Erogenous Zone) og befinder sig mellem G-punktet og livmoderhalsen - i retning mod bugvæggen. Ved at stimulere dette område øges fugtighedsmængden og multiple orgasmer er mulige. Denne godt gemte beliggenhed kræver et meget fleksibelt, aflangt stykke legetøj.

Erotik-trend: P-Punkt

I meget lang tid var de usynlige lystknapper, som man tilsyneladende blot behøvede at trykke på for at udløse orgasmer, en kvindelig hemmelighed. Men P-punktet er endelig et område, der giver manden uforglemmelige, intensive følelser. P står nemlig for prostata, og stadig flere - også heteroseksuelle - mænd opdager det pirrende ved prostatamassager. Punktet ligger ca. 5-7 cm oppe i endetarmen, i retning mod bugvæggen, og stimuleres bedst med et bøjet legetøj. Til den perfekte stimulus anbefales brug af glidemiddel.

Overraskelsen: U-Punktet

Mange kvinder kender den ophidsende følelse, som en overfyldt blære sommetider kan give. Der er ikke noget mystisk i det - vævet rundt omkring urinrøret er meget følsomt og derfor let at pirre. Halvvejs mellem klitoris og vagina befinder sig et område, der er specielt modtageligt for stimulus og i lystens leksikon betegnes som U-området. Lay-on-vibratorer egner sig bedst til at forkæle dette område.

Klassikeren: G-Punktet

Dette punkt kunne godt kaldes glædespunktet, men G'et står for den, der opdagede det, hr. Gräfenberg. Siden 1950 har mænd og kvinder nu været på jagt efter det legendære lystpunkt, som befinder sig ca. 5 cm oppe i skeden, i retning mod bugvæggen. Det let ophøjede område har en diameter på ca. 2 cm og føles, i modsætning til det normale skedevæv, let ru. Dette magiske punkt bliver dog først til en erogen zone, når kvinden er let ophidset. Legetøj med et let bøjet, fortykket hovede eller formbare toys er en god hjælp i jagten på glædespunktet.

Det åbenbare: K-Punkt/C-Punkt

Flere tusinde nervespidser samles i dette helt specielle punkt og gør det til et af de mest følsomme lystpunkter på kvindekroppen - ment er klitoris. Den lille knop gemmer sig øverst, hvor de indre skamlæber deler sig og svulmer op ved berøring. Det er kun denne lille del, der er synlig, men klitoris rækker dybt ind i den kvindelige krop og forårsager ved stimulus intensive orgasmer. Womanizerens unikke teknokologi, der stimulerer uden berøring, er nøje afstemt til dette sensible område. Også legetøj med en speciel klitorispirredel forkæler målrettet den lille lystknop.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.