Analsex

tips & toys til den første gang

Sådan fungerer det

  • Afslapning
  • Forspil
  • Udvidelse
  • Glidegel
  • Tålmodighed

Frækt? Stramt? Beskidt? Forbudt?

Hvad er det egentlig, der gør analsex så spændende? Der er mange par, som gerne vil finde ud af det, men ikke rigtigt tør at nærme sig sagen. Derved hører anus med de mange nervespidser til et af de helt specielt følsomme områder, og analsex er for mange forbundet med den største lyst.

Men den vigtigste forudsætning for nydelsesfuld analsex er parternes tillid til hinanden. Den ideelle forberedelse til sex ad bagdøren er derfor ANALTOYS. De får musklerne til at slappe af og gør klar til den nye erfaring, mens man samtidig har fuld kontrol over tingene. Vær derfor modige og køb jeres første anallegetøj til erotiske eksperimenter.

For øvrigt: Takket være prostata nyder mænd også analsex og et rolleskift kan være yderst pirrende.

Forberedelser

For uhæmmet at kunne nyde analsex, anbefaler vi at bruge en klystersprøjte til at rense endetarmen. Derudover bør I have specielle kondomer og analglidegel parat. Hvis I ønsker, kan I forud "træne" med små plugs.

Afslapning & forspil

Slap af! Und jer selv et langt forspil inklusive kropsmassage og intensiv stimulus, så I slapper fuldstændigt af og kommer i den rette stemning.

Anusmassage & udvidelse

Også musklerne i anus skal udvides let og forberedes. Det kan kræve noget tålmodighed, men fungerer rigtigt godt med fingertoys til anusmassage og småt anallegetøj. Også fingre og tunge må gerne tages med i legen.

Toys til analsex for første gang

Som legetøj for begyndere er bøjelige analtoys eller også analstave og -kæder, som med kugler i forskellige størrelser lader sig indføre langsomt og stykke for stykke, meget velegnede. Undervejs kan I til hver en tid afgøre, hvor langt I ønsker at gå.

Analtoys til dem, der elsker at eksperimentere

I ved allerede, at I er vildt begejstrede for analsex, og vil ikke lade jer opholde af legetøj for begyndere? Så har vi her lidt legetøj for viderekomne.

Prostatatoys & rolleskift

Også heteromænd kan opleve endnu mere intensive orgasmer ved stimulus af prostata. Desuden kan det være yderst pirrende at skifte roller og overlade kontrollen til partneren.

Forbehold for fejl og ændringer. Sælges så længe lager haves. Kun online.