Yoni-massage – erotisk massage til kvinder!

(ikke bedømt endnu)
Loading...

DVD'en YONI-massage i netbutikkenJeg troede engang, at Yoni var et asiatisk pigenavn, men jeg er da heldigvis blevet klogere med tiden. 😉 Yoni kommer nemlig fra Sanskrit (et oldindoarisk sprog) og står for det kvindelige kønsorgan.

Her i den vestlige verden står begrebet dog også for en helt speciel tantra-massage-teknik af kvindens skede. Selve massage-teknikken blev opfundet i starten af 90’erne af den amerikanske tantra-lærer, pornoskuespillerinde og forfatter Annie Sprinkle samt seksualforskeren Joseph Kramer. Teknikken er dog blevet videreudviklet med tiden.

Hovedformålet med en Yoni-massage er ikke at give kvinden orgasme, men derimod at fjerne seksuelle spændinger og få kvinden til at “åbne op”. Hvis man vælger at få massagen af en professionel massør, kan man som regel vælge, om man vil masseres af en kvinde eller en mand. Og da det gælder om, at man skal kunne slappe af og nyde, kan det for nogle kvinder være rarest, at det er en mand og for andre, at det er en kvinde, der masserer.

Det skal også lige nævnes, at en Yoni-massage kan være en berigelse for parforholdet, da kvinden lærer sin krop at kende på en helt ny måde. Og kun kvinder, der kender deres krop og ved, hvordan den reagerer, kan opnå et tilfredsstillende sexliv. Skulle partneren i øvrigt være interesseret, så kan han faktisk også læse om massage-teknikken på nettet og så selv give sin kone/kæreste massagen derhjemme. 🙂

Tantra-massagen begynder med en timelang kropsmassage, hvor kvinden bare skal slappe af og nyde massørens hænder kærtegne hele kroppen. Ikke for hårdt og ikke for blødt. Også kvindens bryster masseres. Når man så når frem til Yoni-massagen, er det hele skeden, der bliver masseret. Som skrevet ovenfor, er det dog ikke orgasmen, der er det vigtigste (selvom den selvfølgelig er velkommen). Derimod er det vigtigt, at kvinden bliver henført til en total nydelse og overgivelse – på den sensuelle måde.

Få yderligere inspiration til tantra-massage her.


'Yoni-massage – erotisk massage til kvinder!' have 1 comment

 1. 28. September 2015 @ 23:23 Peter H.

  Jeg har et blogindlæg om yoni massage her

  http://peterhjeds.dk/yoni-massage/

  —————————–
  ## Bearbejdet af redaktionen ##

  Vi vil gerne bede jer om ikke at offentliggøre jeres fulde navn.


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien