womanizer 2GO anmeldelse

(ikke bedømt endnu)
Loading...

For et par uger siden blev min kone og jeg spurgt, om vi kunne have lyst til, at teste den nye womanizer 2GO, før den kom på markedet. Vi var ret stolte over, at blive valgt og takkede ja vidne om at de næste weekender ville blive fantastiske og fuld af wellness. Dagen efter stod vi allerede med pakken i hånden. Den kunne altså komme med på weekend. Vores womanizer kom i en fin hvid/guld pakke der gav følelsen af at man stod med noget andet i hånden, og ikke et sextoy. Den ligner en rimelig stor læbestift der dog stadig passer ned i håndtasken, da den er 13 cm lang og ca. 3,5 cm bred. Låget er også hvidt med guld detaljer og giver også et godt indtryk. Sammen med womanizeren medfølger to silikone stimulations toppe (i forskellige størrelser) og et opladerkabel. womanizeren var allerede opladt lidt, da vi fik den, sådan så man lige kan tage en lille prøvetur hvis man er for utålmodig. Nederst på læbestiften finder man indgangen til opladeren og knoppen der styre de 6 intensitetstrin.

Vi havde altså et par forventninger til vores korte wellnesweekend. Vi nåede næsten kun lige ind af døren inden min kone allerede lå på sengen med womanizeren i hånden. Jeg lå på den anden side af sengen og holdte øje med hvad der foregik. Men jeg synes hun selv skal fortælle hvad der skete efterfølgende:

womanizer 2GO test-fortælling

Jeg spredte mine skamlæber med fingrene og satte silikone toppen omkring min klitoris. Så tændte jeg den lille hjælper. Den begyndte at suge stille og blidt på min klitoris og trykbølgerne stimulerede med det samme og tændte mig. Efter kort tid skiftede jeg op i trin 2. Her var det allerede ret heftigt. Mit bækken skælvede og jeg nåede lige at gå endnu et trin op, så kom den første orgasme. Min mands ansigt udstrålede en blanding af overraskelse og tilfredsstillelse. Han kunne slet ikke komme over, at det gik så hurtigt. Efter en kort pause satte jeg igen womanizeren over min nu meget følsomme klitoris og jeg behøvede ikke engang trin 3 for at komme hurtigt og heftigt for anden gang. Jeg overgav womanizeren til min mand og hev ham med ind under bruseren. Han satte womanizeren på min klitoris og blev nød til at holde om mig efter et stykke tid fordi mine ben begyndte at ryste af lyst. Den 3. orgasme kom snigende og min mand synes det kunne være sjovt at skrue op på trin 4 som vi ikke havde prøvet endnu – du kan nok tænke dig til hvad der skete… Orgasmen overtog mig! Min mand kan selv fortælle hvad han følte da han stimulerede mig med womanizeren…Womanizer 2Go white

womanizer 2GO tilskuer-fortælling

Jeg kan jo kun tolke min kones reaktion og var overrasket over, hvor hurtigt womanizer 2GOen udløste en række meget intensive orgasmer. Hendes krop rystede og hver gang jeg gik et trin højere op udløste det et lystskrig. Jeg kunne virkelig godt lide, at stimulere hende med womanizeren. Vi prøvede også at bruge den som opvarmer i forspillet – det laveste trin vækkede lysten og var med til, at gøre den efterfølgende sex rigtig god. womanizeren er også vandtæt så vi tog den også med i badekarret. Jeg sad overfor min kone og kunne lege med hendes klitoris og womanizeren. Hun kom efter kort tid. Vi er aldrig kommet længere op end trin 3 – og en gang meget kort trin 4. Disse trin var nok til at stimulere min kone. Lydstyrken ændres ikke meget mellem trinnene.

Prisen er selvfølgelig lidt høj i forhold til prisen på andre sextoys, men hvis man ved at man nærmest køber en orgasmegaranti, som man selv eller partneren kan udløse, er det en investering værd! Vi giver womanizeren fem ud af fem hjerter (man kan desværre kun give op til 5)!

Thomas T. fra Odense

Testresultat: 5 ud af 5 hjerter
5 af 5 hjerter til womanizer 2 Go

'womanizer 2GO anmeldelse' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien