Sextoytest – Vagina- & anus masturbator fra Best Mate

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Endelig en masturbator, som giver mig en masse variation 🙂 Den ligger godt i den meget elegante dåse og er meget handy. Både vagina- og anusåbningen er ubeskrivelig stramme og dt føles virkelig dejligt når jeg støder dybt ind i dem. Jeg kan godt lide at bruge begge huller i varierende tempo og bliver tilfredsstillet forskelligt. Da masturbatoren fra Best Mate kun har en lystkanal, der er forbundet med åbningerne i begge ender, kan man stikke fingeren ind for at blokere hullet i den anden ende og hermed danne et vakuum, som gør stimulering mere intensiv.

Det føles som om at jeg bliver tilfredsstillet oralt. Helt vidunderligt! Jeg overvejer hvordan det mon føles hvis der stikkes noget ind fra begge ender – det må tænde mande-par gevaldigt. Mine seksuelle lyster giver mig dog ikke denne mulighed :(, MEN: man må jo godt lade fantasien slippe løs, ikke?! Jeg er altså overbevist om, at man kan have meget sjov med denne masturbator – alene eller med partner!

Masturbator med vagina- og anusåbning

Jeg elsker når masturbatoren er yderst fugtig. Man glider deligt ind i den våde og stramme liderlighed. En følelse som jeg ikke har oplevet med mine andre vagina- eller anusmasturbatorer. Jeg kommer i hvert fald til at have det sjovt med denne masturbator i fremtiden; langsomt og blødt eller hårdt uden hemninger. Du kan forestille dig det sådan her: jeg blev nød til at stoppe med at skrive et par gange fordi jeg blev nød til at stille min lyst! 🙂

Test konklusion

Design

Jeg kan ikke komme på nogle mangler når det kommer til designet. Vaginaåbningen ser meget appetitlig ud og inviterer mig til at slikke åbningen. Jeg synes, at det er som det skal være. Den kommer i en meget elegant dåse som giver den et behageligt touch. Sådan får jeg ikke følelsen af at holde en mega slap tingest i hånden men en mega suveræn tilfredsstillelsespartner.

Feeling

Jeg elsker måden det behagelige materiale glider ned om mit stive lem. Materialet føles super, især når det glider godt. Det er blødt men har stadig en fast konsistens, hvilket jeg lægger vægt på ved en god masturbator.

Lydstyrke

Det eneste, som burde få nogle minuspoint i denne anmeldelse er nok mig selv. De lyde som masturbatoren kilder ud af mig får nok naboerne til at tro at jeg har det sjovt med en partner. Spøg til side. Lydstyrken bliver kun lidt høj når jeg støder for hårdt til. Luften bliver trykket hårdere gennem luftkanalen og giver en “flop” lyd fra sig. Derfor får den her kun 4 hjerter, da lydstyrken forhøjes ved mere intensiv brug.

Materiale

Masturbatorer er brugsmaterialer, hvorimod dildoer har en meget længere levetid. Det må man ikke glemme. Efter 2 uger – med meget intensiv brug, det må jeg indrømme – er der opstået lette ridser i kanalåbningen. Jeg bliver dog nød til at tilføje at jeg har flere masturbatorer i mit sortiment og den her er helt i toppen! Det er en af de mere robuste masturbatorer. Dåsen er også fast og stabil. Jeg kommer op på 5 hjerter, helt uden at skulle tænke længe over det.

Duft

Masturbatoren lugter ikke. Den kunne ligge ved siden af min hovedpude og jeg ville ikke lægge mærke til der; hvilket – nu jeg tænker over det – nok ville være lidt risikant. Hvad hvis nu jeg får uventet besøg og har glemt at lægge den væk?! Den får i hvert fald også fulde 5 point her!

Holdbarhed

Som jeg allerede nævnte i kategorien “materiale”: som en masturbator, der skal finde sig i heftige stød, synes jeg den holder ret godt. Jeg synes ikke det er nødvendigt at trække point fra her.

Underholdning

Nu fortæller den mig godt nok ingen historier og den kan heller ikke bruges som musikinstrument men den vækker min fantasi! To åbninger, to brugere, der støder igennem,… Denne tanke hænger stadig ved; der er plads til fantasien. Jeg føler mig i hvert fald meget underholdt på det erotiske plan 🙂 .

Glideevne

Endelig kommer vi til min yndlingskategori! Den føles mega LÆKKERT nården er våd og glider. Og nu får jeg lyst til at bruge den igen…Den får helt sikker 5 hjerter her.

Pris/præstation

I denne kategori er jeg også yderst tilfreds da prisen virkelig er super. Som jeg tidligere har nævnt har jeg erfaring med andre masturbators. I forhold til dem skinner den her virkelig igennem med sin pris i forhold til præstationen.

Håndtering

Dåsen giver mig mulighed for at tage godt fat om den. Den er heller ikke særlig tung, hvilket gør at jeg kan bruge den længere. 5 hjerter!

Orgasme

Dette sextoy giver mig en høj sandsynlighed for at få en orgasme. Selvfølgelig afhænger det af om og hvordan jeg vil komme. Men hvis jeg allerede er tændt er den en loyal selvtilfredsstillelsespartner.

Hygiejne

Takket være den gennemgående åbning kan den let rengøres. Jeg holder den bare under vandhanen så vandet kan løbe igennem. Med varmt vand og lidt sæbe rengører jeg den efterfølgende. Den kan heldigvis også tages let ud af dåsen. Info: sølvringene der fikserer masturbatoren i dåsen kan løsnes. Det gør rengøringen lettere. Nogle gange har jeg dog lidt svært ved at få den ind i dåsen da den bliver lidt klistret og derfor er sværere at få ind i dåsen igen. For mig er dette dog ikke en

grund til minuspoint.

Testresultat

Pris/præstationsforholdet gør at masturbatoren fra Best Mate er et af mine top sextoys, som enhver mand bør anskaffe sig. Den er ikke kun optisk flot, den giver min fantasi mere rum takket være de forsellige anvendelsesmuligheder. Hvornår får man ellers en robust masturbator med to lystkanaler?
David K. fra Frederecia

Testresultat 5 ud af 5 hjerter

5 ud af 5 hjerter


'Sextoytest – Vagina- & anus masturbator fra Best Mate' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien