Usund livsstil kan være skyld i dårligt sexliv!

(1 Votes / Rating: 3.00 af 5)
Loading...

Danske forskere fra Statens Serum institut, Københavns Universitet og Statens Institut for Folkesundhed er kommet frem til, at der kan være en sammenhæng mellem en usund livsstil og et dårligt og utilfredsstillende sexliv.

I følge forskerne har overvægtige og fysisk inaktive mennesker sjældnere sex. Og folk, der ryger, drikker og tager hårde stoffer, har derudover en øget forekomst af seksuelle problemer (dysfunktioner). Især rygere og overvægtige mænd kan få problemer med at få rejsning og orgasme. Det skal så lige tilføjes, at undervægt heller ikke er bedre – undervægtige mænd har også oftere problemer med at få rejsning og med for tidlig sædafgang end normalvægtige mænd.

Hos kvinderne er det derimod svært at se en sammenhæng mellem en usund livsstil og seksuelle problemer. Derimod er psykiske problemer ofte grunden til, at mange kvinder helt dropper sex eller accepterer et dårligt sexliv.

Forskernes næste opgave bliver at undersøge nærmere, hvad man bør gøre, og hvad man bør holde sig fra, hvis man vil beholde evnen til at dyrke god og tilfresstillende sex – det bliver spændende at høre, hvad de kommer frem til.

Jeg ved ikke med jer, men jeg vil da helt sikkert tænke mig lidt mere om, inden jeg næste gang propper mig med fede og usunde madvarer – jeg vil nemlig gerne bibeholde mit gode og sunde sexliv. 🙂

Man kunne jo også starte med at tage cyklen på arbejde… Men det bliver altså først, når det bliver lidt varmere. 😉

Kilde: Videnskab.dk


'Usund livsstil kan være skyld i dårligt sexliv!' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien