5 toys der fik mig til at squirte

(1 Votes / Rating: 4.00 af 5)
Loading...
5 toys squirten ORION

Det mystiske lystpunkt: G-punktet. Nogle kvinder mener at de ikke har et. Det troede jeg også indtil min mand en dag viste mig det modsatte.

Så piger: giv ikke op i jagten på jeres g-punkt!

Det siges at det ligger mellem skedevæggen og urinrøret. Nogle siger, at punktet føles let rugt og rillet. Med tryk og massage i retningen af bugvæggen bliver de såkaldte skete kirker stimuleret, som minder om mandens prostata. Ved ophidselse og orgasme bliver der udstødt en væske, gennem åbningerne i urinrøret og vulvaen, der bliver betegnes som kvindelig ejakulering. Størrelsen og følsomheden af g-punktet er nok forskellig fra kvinde til kvinde. Dette er nok også grunden til at nogle kvinder angiver, ikke at mærke et g-punkt.

5 Sextoys til g-punktet

Jeg har testet 5 forskellige toys for dig. De kan hjælpe dig med at finde g-punktet og med at simulere dette, uden besvær, så der ikke er noget der står i vejen for højdepunktet!

Agent 006 G-spot Dildoen er min favorit da jeg personligt reagerer mere intensivt på penetrering end på vibration. Med en diameter på 3,5 – 4 cm fylder den en godt ud og den bøjede spids masserer præcis det sted der skal masseres. Man skal selvfølgelig yde lidt arm-arbejde her.

For dem der hellere vil nyde uden at yde alt for meget anbefaler jeg følgende toys

Vibratoren fra Best Mate er meget enkel, let og smal. På spidsen befinder der sig en lille kugle som kan bruges til at stimulere g-punktet meget målrettet. Vibrationerne er trinløse hvilket gør at man kan vælge intensiteten på vibrationen individuelt. Materialet er meget hårdt. Man kan altså ikke bøje den. Jeg var lidt skeptisk mht. den smalle form i starten men med nok øvelse er den rigtig god. Man skal bare lige lære hvilken position man skal holde den i. Den egner sig ikke kun til g-punktet men også til a-punkt og anal stimulering, takket være den smalle spids. Den kan altså bruges på flere områder!

G-spot vibratoren fra Jülie-Lovetoys har en buet form og en bredere spids. Materialet er fleksibelt men jeg kunne ikke rigtig bevæge toget inden i mig, hvilket jeg ellers gerne ville. Den virkede dog alligevel. Det sprøjtede godt nok ikke ud men det var stadig en dejlig følelse. Noget jeg ikke synes var så fedt var betjeningen af knapperne. Da man var godt i gang var det ikke let at skifte mellem de syv vibrationsfunktioner, da man kom til at trykke på tænd/sluk knappen istedet. Derfor valgte jeg en funktion inden jeg begyndte. Man kan dog næsten ikke høre den så det synes jeg er meget positivt.

Mr. Clyt fra Popyoulah stimulerer, som navnet jo siger, også klitoris. Spidserne er knoppede og sørger for en helt speciel følelse. Det har jeg aldrig prøvet før! I starten var det lidt underligt men jeg vendte mig hurtigt til det og jeg kan lide det!
Dette lille sextoy har vildt meget power. Det kan man også mærke på lydstyrken. Hvis man bedre kan lide mindre lyd og kan undvære den stærke power bør man vælge g-spot vibratoren fra Jülie-Lovetoys.
Med Mr. Clyt er det dog lettere at skifte mellem de forskellige vibrationsmodi da der kun er en knap.
Vibratoren ligger super i hånden, er fleksibel og man bliver ikke helt så frustreret hvis man ikke squirter. Den klitorale orgasme kan nemlig ikke udelukkes.

Det sidste toy er Good Times vibratoren. En klassiker som jeg selv har fået anbefalet og som jeg kun har læst godt om. Måske var mine forventninger derfor også lidt for høje. Den er dog super til prisen. De trinløse vibrationer har meget kraft. Den “larmer” dog lidt og klaprer af og til.
Jeg var skuffet første gang jeg prøvede den, fordi jeg nærmest ikke mærkede mit g-punkt. Jeg prøvede det nogle dage efter uden først at tømme blæren og pludselig virkede det. Denne vibrator minder om den fra Best Mate men spidsen er ret stor og kvaliteten selvfølgelig ikke den samme.
Sextoyet er dog det værd hvis man ikke har så mange penge at gøre godt med.

Her til sidst vil jeg give dig seks squirt-tips med på vejen:

  1. Vælg en dag hvor du er afslappet. Stress er kontraproduktivt.
  2. Giv dig tid! Hav tålmodighed og pres ikke dig selv. Det behøver ikke at virke med det samme.
  3. Man kan med fordel sidde let oprejst i stedet for at ligge.
  4. Læg et håndklæde under.
  5. Drik nok for at kompensere for det tabte væske.
  6. Øvelse gør mester!

Jeg håber i får nogle gode stunder ved hjælp af disse tips! 🙂

Katie Pain


'5 toys der fik mig til at squirte' have 1 comment

  1. 14. December 2018 @ 11:27 CharlotteS

    Gode anbefalinger – tak! 🙂


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien