6 tips til hvordan du kan tale med din partner om oralsex

(ikke bedømt endnu)
Loading...
Tal om oralsex

For nogen hører det til under normal sex, for andre er det et tema der er svært at komme ind på: oralsex! De fleste elsker selvfølgelig at “modtage” oralsex – nogle kan slet ikke lide at give det. Så hvad gør man lige hvis partneren simpelthen nægter at give et blowjob eller cunnilingus? I de fleste tilfælde hjælper det at tale om det! Der er dog mange der frygter denne samtale. Her får du 6 tips til, hvordan du kan gå det an.

1 Øvelse

Samtalen om oralsex er meget intim. Det handler om ønsker og angsten for at fortælle partneren om disse. For at du kan finde de rigtige ord bør det ikke være den første meget private samtale du fører med din partner. Du bør samle lidt erfaring inden ved at finde ud af, hvordan din partner reagerer på sådanne samtaler.

2 Snak om behov og fantasier

Spørg din partner, hvilke fantasier han eller hun gerne vil have opfyldt, på et tidspunkt der virker passende (når i for eksempel ligger og putter efter at have haft sex). Han kommer nok til at spørge dig hvad du har af ønsker – her kan du komme ind på oralsex.
Oralsex

3 Positiv tilgang

Når man vil snakke om noget der skal forbedres, eller give kritik, mener eksperter at det er bedst at starte med at snakke om noget positivt. Man undgår dermed at partneren føler sig angrebet. Det er derfor smart først at rose partneren (meget specifikt) og at nævne ting som man er glad for ved personen. I løbet af samtalen kan man så snakke om nogle ting som kunne gøre sexen endnu (!) bedre, og ikke om noget der “mangler”!

4 Timing

Tidspunktet for dette samtalemne skal vælges nøje. Man kan nemlig komme “galt afsted” ellers. Hvis han har meget at se til på arbejdet og kontoret endda ringer hjem – hvis hans bror skal have hjælp til at reparere bilen, så har han nok ikke tid eller lyst til også at beskæftige sig med dette tema. Det er måske et tema som man prøver at undgår og som man ikke er glad for at snakke om. Derfor bør der ikke være andre problemer der skal løses når I skal snakke om dette emne.

5 Hentydninger

Hvis du ikke tør selv at komme ind på emnet kan du prøve at give nogle hentydninger til oralsex i hverdagen. Din partner kommer til at opdage det på et tidspunkt og begynder at tænke over det og eventuelt selv starte en samtale. Så skal man huske at svare ærligt. Problemet med hentydninger er at kan være ret sårende hvis de bruges forkert. Noget man egentlig har ment for sjov kan såre partneren helt ind til benene. Derfor bør man overveje nøje hvilke hentydninger man roligt kan give.

6 Giv nogle forslag

Sådan kommer i ikke direkte ind på emnet men kan stadig være heldige at have oralsex med jeres partner. Man kunne for eksempel foreslå at udføre de ting der sker i en speciel erotisk film. Find nogle film inden, hvor der vises oralsex scener, og tryk “tilfældigt” på disse når i leder sammen. Vigtigt: de erotiske film skal også vække partnerens interesse, ellers vil han eller hun nok vælge en anden.

Symbol billede: © goldeneden / fotolia.com


'6 tips til hvordan du kan tale med din partner om oralsex' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien