Sexy jobs: Hvilke kvindejob er de mest erotiske?

(1 Votes / Rating: 3.00 af 5)
Loading...

sexet sygeplejerskeNår man sidder sammen med nye mennesker, og snakken kommer ind på, hvad man hver i sær laver, mener rigtig mange, at mit job må være helt utroligt spændende. Man kan med det samme se, at der begynder at køre en “lille fræk film” inde i hovedet på dem, når de forestiller sig min hverdag fyldt med erotik. 😉

For nylig snakkede jeg med et par kollegaer på kontoret om, hvilke jobs der er specielt  sexede og hvilke, der absolut ikke er det.

Nogle jobs bliver fremstillet som grå og kedelige – som fx bibliotekar-jobbet. Eller er det måske ligefrem den strenge bibliotekar med knold i nakken, stram nederdel og helt tilknappet skjorte , der sætter gang i jeres erotiske fantasi, kære mænd?

Eller fantaserer i hellere om unge Au Pair piger? Eller fitnesstrænere med smækre kroppe? Eller, eller, eller…?

Kære mænd, jeg er nysgerrig og vil rigtig gerne vide, hvilke job I synes er de mest erotiske. I kan stemme på op til 3 forskellige.

Hvilke kvindejob er de mest erotiske?

Vis resultatet

Loading ... Loading ...

Jeg kan desværre ikke opliste alle job her, da det ville sprænge alle rammer. Er der andre jobs, I mener hører til på listen, er i velkomne til at skrive dem i kommentarfeltet.

Hvis jobbet som “undertøjs-tester” fandtes i virkeligheden, er jeg sikker på, at det også ville have stået på listen. Se selv med i dette erotiske reklameklip ovenfor!


'Sexy jobs: Hvilke kvindejob er de mest erotiske?' have 1 comment

  1. 5. March 2012 @ 14:42 Dan N., Vejle

    Har altid haft en drøm om at have sex med en sygeplejeske i en elevator på et sygehus…

    —————————–
    ## Bearbejdet af redaktionen ##

    Vi vil gerne bede jer om ikke at offentliggøre jeres fulde navn.


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien