Herre undertøj – det tænder kvinderne på

(2 Votes / Rating: 4.50 af 5)
Loading...

Kvinder har det jo ret let: Der findes et kæmpe udvalg af sexet lingeri, toppe, underdele, onepieces, hofteholdere osv. Og de fleste mænd tænder som visuelle væsener vildt på det. Men hvad kan mænd tage på når de gerne vil imponere deres partner?

Dem du ikke kan gøre noget forkert med: pants!

Næsten alle kvinder kan lide pants. Det bør dog ikke være pants der dækker alt for meget. Og de bør sidde ved hoften – ikke ved navlen! Sådan fremhæves numsen og penis da det kan ses under stoffet.

Husk: Pak alt godt men knapt ind. Kvinder vil ikke umiddelbart se alt med det samme – men de vil gerne kunne ane lidt!

Sexy pants

Strenge og andre accessories

Herre-strenge, jock-straps, seler. Med disse hotte dele kan du fremhæve din krop på en perfekt måde. Du kan lede opmærksomheden hen på din sixpack, hvis du er trænet, eller din numse. Det er sikkert ikke alle kvinder der tænder på sådan noget, men dem der gør kan nok ikke forestille sig noget bedre.

Tip: Noget herre lingeri er nok ikke beregnet til første date. Hvis din partner har en svaghed for sådan noget bør du dog stille denne lyst 😛

Erotisk clubwear: Perfekt klædt på til en sexet aften

Det er valget af herre undertøj der spiller en rolle på parklubben eller til en fjollet fest: Du skal overholde dresscoden og vil stadig se godt ud i baren eller i legeområdet. Du vil vise hvad du har men ikke forskrække nogen ved at vise for meget hud – sexet mode til HAM.

Smart: Vælg nogle pants med et sexet materiale eller hede detaljer. Wetlook eller lak istedet for bomuld udstråler at du ikke er her ved et tilfælde. Gennemsigtige detaljer og cut-outs vækker lysten. Nøgne områder og opfordrende lynlåse er selfølgelig også et klart erotisk statement.

Man's world hos ORION

Buletjek: Ikke alle kvinder indrømmer det, men de gør det alligevel!

De fleste kvinder synes det virker ret sexet når bulen er til at se under tøjet. Nu skal du ikke proppe en tennissok ned i bukserne. Man kan også gøre det meget mere elegant. Vær opmærksom på formen. Den skal ikke være for stor men heller ikke for lille. Hvis du har en stor en kan du vælge et elastisk materiale sådan så du ikke bliver trykket flad dernede. Hvis du vil have en af de flottere buler bør du vælge pants med swell funktion. Disse pants er ikke noget for højre- eller venstre- placeringen da penis placeres i midten takket være et påsyet for. Og her bliver den. For at opnå en ultimativ penis push up følelse skal du have fat i en penisring. Det er også et trick mange herremodeller bruger på jobbet. Som et alternativ til den enkelte penisring findes der også underbukser med integreret ring. De forener fordelen ved penisringen med fordelene ved swell-pants.

Facit: Du kan nærmest ikke gøre noget forkert når du klæder dig i små pants, der dækker alt, men stadig viser hvad du har at byde på. Alt efter situationen kan du også våge dig ud i at vise lidt mere hud!

Billeder: © Luis Louro / fotolia.com


'Herre undertøj – det tænder kvinderne på' have 1 comment

  1. 3. August 2018 @ 22:20 Jacob

    Min tidligere kæreste ville gerne have mig til at gå med g-streng. Hun fik mig dog ikke til det og det var faktisk først efter vi var gået fra hinanden at jeg tænkte… Måske skulle jeg alligevel prøve de der herre g-strenge. Nu går jeg næsten ikke med andet og synes helt klart at det er det bedste undertøj.


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien