Sex inklusiv vibrator – sådan pepper du disse stillinger op

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Mange kvinder har en vibrator i natskuffen, som skal peppe de ensomme stunder op – men har du nogen sinde tænkt på, at bruge den sammen med din partner? Hvis du ikke har, så er det på tide! Vibratorer forkæler nemlig ikke kun klitoris, men også spidsen af penis, pungen og mellemkødet. Par, der anvender en vibrator når de har sex, opfatter deres sex som mere intensiv og lystfuld. Vibratoren hæver tilfredsheden og har en positiv virkning på sexlysten på længere sigt. Kvinder kan overvinde orgasmeproblemer og endda opnå multiple orgasmer, takket være den yderligere stimulering. Vi er tilhængere af sex med vibratorer og præsenterer dig for vores mest lystfyldte stillinger. Er du klar til dejlige oplevelser? – Så få fat i din partner og prøv det med det samme!

Erotisk forspil – kom op i fart, med forhåbningsfuld berøring

Et erotisk forspil er vigtigt – jo hedere det går for sig her, jo mere intensiv bliver sexen. Med en vibrator bliver forspillet hottere end nogensinde.

Gåsehud! Lyststaven forhøjer følsomheden

En vibrator indbyder til leg! Berøring med en massagestav virker ophidsende og forbereder partneren på hvad der venter. Kør massagestaven over alle erogene zoner. Start ved armene og benene og gå langsomt over til brystet og inderlår for at ende ved kroppens midte.

Onani foran partneren – her begynder tankerne at cirkulere

Mange mænd og kvinder synes det er vildt erotisk, når deres partner onanerer foran dem. Det er ikke kun blikket af de ophidsede skamlæber eller den stive penis som tænder. Når den erotiske fantasi, hvor partneren langsomt fører ind vibrator ind i sig, bliver til virkelighed, er der ingen vej tilbage. Onani sessionen bliver endnu mere lystfyldt hvis den passive partner indbringes i forspillet. Med en oppustelig vibrator pumper du sextoyet langsomt op og ser med når vaginaen spredes mere og mere. Vælg en vibrator med dertilhørende app, hvis du vil have kontrol over stimulationen.

Spændende sexstillinger med vibrator

Når man har sex med en vibrator bliver sexen meget intensiv. Det er ingen grænser for, hvilke fantasier der kan udleves. Udvalget er stort, og modellerne så forskellige som de erotiske tanker.
Vi har samlet vores yndlings stillinger og vibratorer. Sådan oplever du lystfyldte orgasmer og intensiv sex:

At ligge i ske – afslappet måde at få en orgasme på

Ligger man i ske er man hinanden meget nær. Læg jer godt tilrette. Kvinden spreder benene ved at lægge det øverste ben tilbage over partnerens ben. Nu trænger han vaginalt ind i hende. Klitoris kan stimuleres præcist med en vibrator. I denne stilling slapper begge parter af, og det er muligt at opleve intensive orgasmer. Partneren kan selvfølgelig også trænge ind analt, sådan så vagina kan stimuleres yderligere med en vibrerende hjælper.

Doggy style: Good vibrations ved bagindgangen

Læg et par puder oven på hinanden på sengen, for at opnå en mere afslappet doggy. Partneren tager plads, med numsen i vejret. Nu kan den anden partner trænge ind analt. For dobbelt stimulering kan man lægge en vibrator mellem puden og vagina. Sådan forkæles klitoris samtidig. Hvis man gerne vil være helt udfyldt kan man føre vibratoren ind vaginalt. Her kan man vælge alt fra pålægningsvibrator til klassisk penisform, da de alle egner sig til denne stilling. Det er endda muligt for manden at nyde en omgang doggy hvis I bruger en strap-on. Hun spænder vibratoren om sig, og kan nu forkæle ham analt.

Tungelege: oralsex med ekstra sjov

Tungekunstner – vær på vagt! Med en mundvibrator, der klemmes ind i mundvinklen, kan i opdage helt nye højder af oralsex. Din partner kan ikke modstå denne intensive stimulering, selvom han eller hun ville. Med endnu en vibrator er der ingen der går glip af orgasmen. Vibro-æg egner sig rigtig godt til blowjobs. Når de er indført kan hun tage sig af hans penis uden at mangle noget.
Hvis man har et glat gulv kan man vælge en vibrator med sugekop. Den ene partner tager plads på en stol eller på sengekanten. Den anden sætter sig på hug foran. Vibratoren med sugekop fastgøres på gulvet og indføres vaginalt eller analt. Imens partneren nyder den orale tilfredsstillelse, får den anden en dejlig intimmassage.

Mammal samleje: føl den spanske rytme

Nyd de spanske rytmer i sengen og stimuler bryst og penis med en vibrator under jeres mammal session! Når hun presser brysterne sammen kan du stimulere hendes nipples og din penis med en vibrator eller massagestav. Hvis hun skal hyles helt ud af den kan i bruge en vibrator der stimulerer hendes intimområde imens. Her er der mange muligheder. Vibrerende analplugs sørger for yderligere anal glæde. Stimulation af bryst, vagina, anus og klitoris kan du opleve med en 3-pointer vibrator!

ORION vibratorerVibratorer giver dig en uimodståelig mulighed for at variere dit sexliv. Vibrationerne får dig til at opleve stimulationen og orgasmerne på en ny og opfriskende måde. Prøv selv! Brug en af hjælperne fra natskuffen næste gang det bliver hot i sengen. Hvis du leder efter mere variation og erotik kan du finde nogle tips til at pimpe dit sexliv, hos os. Sæt ingen grænser når det kommer til sex, men prøv noget nyt!


'Sex inklusiv vibrator – sådan pepper du disse stillinger op' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.


Tagged:


Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien