6 trin til din egen seksualitet

(ikke bedømt endnu)
Loading...

For vores læsere lader det til at være interessant, hvilken sex der egentlig er “normal”. Det handler ikke kun om hvor ofte det er normalt at have sex men også om hvordan det er normalt at have sex. Vi prøver altid at forklare det sådan, at det er afhængigt af mange forskellige faktorer og at man egentlig ikke kan definere det præcist, da seksuelle ønsker kan være vidt forskellige. Når dette så er sagt, så findes der jo stadig et seksuelt gennemsnig. Det gælder ikke kun for antallet af seksuelle timer, men også for hvordan disse timer bliver brugt. Det interesserer jer (og os) meget, hvad der sker i soveværelserne. Men hvordan skal man egentlig reagere, hvis man ikke finder sig selv blandt dette gennemsnit? Er det noget dårligt?

1 Genkend den seksuelle norm

Man bør starte med at definere gennemsnittet. Det kan man gøre ved at læse vores blog opmærksomt og samle informationer. Derudover kan man også finde ud af sådan noget på en mere “eventyrlig” måde – nemlig ved at føre en masse samtaler. Når du snakker om sex, med en person som du måske ikke kender så godt, kan du være opmærksom og opdage lette forskelle. Handler det om “almindeligt” vaginalt samleje i stillinger, som ikke er særligt eksperimentelle, er der nok ikke nogen der kigger underligt på en. Handler det derimod om ens personlige anale lyster med SM elementer kan samtalen tage en helt anden drejning…

2 Seksuel norm = ens egne forestillinger?

Nu bør du spørge dig selv om dette, mere eller mindre fiktive, gennemsnit stemmer over ens med dit sexliv og dine ønsker. Du bør spørge dig selv om du vil føre præcist sådan et sexliv og derfor hører til under gennemsnittet – eller om du på længere sigt ville blive seksuelt frustreret og afviger fra normen, da du vil udleve dig selv og alle seksuelle facetter. Det er kun dig der kan bestemme dette!

Hvor meget sex er normalt

3 Hvilke kontra findes der ved at afvige fra normen?

Hvis du har besluttet dig for at gå din egen seksuelle vej. så kan du spørge dig selv om det er noget der er slemt for dig. Er der nogle ulemper ved at ville have “anderledes” sex? Er der nogle ulemper for din partner? Det er klart – at seksuelle fantasier ikke bør udleves, hvis de skader andre. Men mellem “normal sex” og denne tilstand findes der mange trin! Spørg altså dig selv om du kan leve med at udleve dine seksuelle lyster.

4 stop med at sammenligne

En måde hvorpå man kan vende sig til tanken, er ved at stoppe med at sammenligne sig selv med andre. Ud fra det psykologiske syn får man alligevel ikke noget ud af det, da man plejer at sammenligne sig selv med mennesker der er bedre til noget end en selv. Derfor har sammenligninger for det meste en negativ udvirkning på selvtilliden. Når det handler om et så kompleks tema som seksualitet er der ikke plads til sammenligninger. Der findes nemlig intet “bedre” eller “dårligere” her – der findes kun et “jeg kan lide det” eller “jeg kan ikke lide det” – og det varierer fra person til person.

De mest populære parprodukter5 Fokuser på dine egne fantasier

Derfor bør du gøre det til en livsopgave at finde ud af, hvad der tænder dig seksuelt. Jeg plejer at spørge nye sexpartnere om dette som noget af det første og bliver ret chokeret når de ikke rigtig har noget svar. Her handler det ikke om mig men om ham. I bør vide det – for kun sådan kan I også få noget godt ud af det! Hvis du ikke er helt sikker er det ikke noget problem. Gå på opdagelse! Find ud af, hvordan du bedst kan lide at røre ved dig selv og hvad der stimulerer dig. Se evt. en porno og læg mærke til hvilke indhold der giver dig et kick og sætter gang i fantasien.

6 Udlev fantasierne

I det sidste skridt bør du forsøge at udleve dine seksuelle fantasier. Det kan være svært hvis man har fantasier der afviger stærkt fra normen. Så er det vigtigt at man kan stole på sin partner. Du bør forsigtigt gøre din partner opmærksom på dine ønsker og starte fra bunden. På længere sigt anbefaler jeg, at man står ved sine ønsker. Det kan være svært men det betaler sig, for det meste. Sex må gerne være egoistisk! Man skal selvfølgelig også være åben for sin partners ønsker – men man bør ikke glemme sine egne!

Jeg håber at du vælger den vej der er rigtig for dig. Det kommer til at sætte gang i dit sexliv!


'6 trin til din egen seksualitet' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.


Tagged:


Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien