6 sanser til vidunderlig sex

(ikke bedømt endnu)
Loading...

At være ligesindet eller at røve hinandens sind – der er noget om snakken. De menneskelige sanser spiller en primær rolle under sex. Du kan nu erfare hvor vigtige de er for elskovsakten.

1 Den aller vigtigste

Huden er det største menneskelige organ og bringer den vigtigste sans, når det gælder seksuel ophidselse, frem. Det er svært at forestille sig elskovsakten uden følesansen. Berøringer kan udløse et helt vulkanudbrud af følelser. Huden reagerer på den mindste berøring – på varme og kulde, på smerte men også på blide berøringer. Eksperimenter med isterninger, fjer, varmt voks fra et massagelys, et prikkende lysthjul, nippleklemmer, dine tænder eller din tunge. Elskovsakten i sig selv, der bringer jer tættere på himlen ved hjælp af intensiv berøring, hører også til følesansen.

2 Den rigtige duft

De fleste mennesker elsker deres partners intimduft da den indeholder seksuelle lokkemidler og er meget ophidsende. Men også andre dufte har en virkning som du måske ikke kendte til. De har nemlig indflydelse på følelser og instinkt. Derfor er lugtesansen en vigtig del af elskovsakten. Dufte kan styre om vi slapper af, ophidses og føler os tilpas. Vanilje har angiveligt en virkning der gør os attraktive. Det er også bevist at Ylang-Ylang, patschuli, jasmin, moskus, roser, lilier og ambra virker stimulerende. Brug for eksempel en skøn massageolie, duftlys, din yndlingslotion eller en parfume som din parter godt kan lide.

Lovetoys for nybegyndere

3 det er et spørgsmål om god smag

Smagssansen er uundværlig når man har sex. Om det er hede kys eller oralsex: det er super erotisk at smage hinanden. Lad noget chokolade smelte i munden og giv din partner nogle søde kys. Glidecremer eller massageolier, der kan slikkes af, med forskellige aromaer får smagsløgene til at juble. Den rene smag af intimområdet er også meget ophidsende for nogen. Denne kan påvirkes af et speciel ernæring. For at lette partnerens beslutning om at sluge eller at spytte ud kan du styre smagen ved at drikke ananassaft og spise sund mad eller ved at udelade løg, hvidløg og stærke krydderier. God appetit.

4 Øjeblik!

“Skat, kan du slukke lyset?” – En meget dårlig ide! Synssansen får nemlig blodet til at pumpe! Hvis man er bange for at ens partner ser negativt på ens problemzoner eller ikke synes om den krop han eller hun ser, tager grueligt fejl! Hvem interesserer sig for et par buler og deller her og der når det er så erotisk det i har gang i? Dæmp lyset, tænd nogle stearinlys og mærk den erotiske stemning. Rødt lys virker endda endnu bedre! Det kan også være ret ophidsende at se sig i spejlet imens, det åbner nemlig helt nye perspektiver. Nogle gange er det dog også ret spændende at fravælge synssansen ved hjælp af forbundne øjne. Alle de andre sanser styrkes nemlig når øjnene er lukkede.

Orgasmetricks til kvinderac

5 Var det noget med en orgasme?

Man skal lytte mere end man taler? Ikke i sengen! Høresansen skruer nemlig også op for stemningen. Mange par er bange for at tale med hinanden når de har sex. Lystskrig bliver holdt tilbage, selvom de er en meget vigtig indikator når man skal signalisere hvad man kan lide overfor partneren. Ørene er meget modtagelige overfor erotisk stimuli. Stille, hurtige vejrtrækninger lige ved øret eller dirty talk og lystskrig kan gøre partneren helt vild i varmen. Også selvbevidste anvisninger eller hentydninger kan sørge for erotiske stød.

6 Sluk for tankerne

“Hvis man ikke går i mod forstanden kan man ikke komme til noget” – og nok heller ikke komme. Albert Einstein var klog og har, selvom han er en videnskabsmand, givet den 6 sans – nemlig intuitionen – en høj prioritering. Uden mavefølelsen ville uhæmmet sex nok ikke være muligt for i mange situationer er intuitionen overlegen. Du mærker instinktivt hvad din partner kan lige, hvordan han reagerer på dig og hvad han har brug for. Den sjette sans muliggør en dybere mere emotionel forbinelse til din egen følelsesverden og til andres følelser.

Billeder: © sandyche, © konradbak, © Antonioguillem / fotolia.com


'6 sanser til vidunderlig sex' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.


Tagged: ,


Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien