Samtidig orgasme

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Han kommer stort set altid, hun kommer ganske ofte. Men samtidig? Det er vel elskovens kongedisciplin og fremstilles også som noget helt eventyrligt.

Det lyder lidt som om at en samtidig orgasme er det bedste bevis for seksuel potens og gensidig kærlighed. Og selvfølgelig er det også helt vidunderlig når begge kommer samtidig. Et oooohhh og aaahhhhh fra begge parter, mens man klamrer sig fast til hinanden på lystens top. Eller forresten… klamrer sig til hverandre? Hvad hvis man kommer samtidig, men ikke i hinanden, altså ved siden af hinanden? Gælder det også? Hvis man masturberer hver for sig, eller på hinanden? Eller ligger i en dejlig 69 stilling? Eller gælder det kun som fælles hvis man er vaginalt eller analt inde i hinanden? Og er en samtidig orgasme virkelig optimum?

Bare lad det komme uden pres

Når vi hører om samtidig orgasme, tænker vi på samleje med det samme. Og i pornofilm ser det legende let ud. Hver eneste gang. Han gør med hende som han lyster og så kommer begge i voldsomme krampetræk mens de udstøder ekstatiske skrig og støn. Virkeligheden er lidt anderledes for de fleste. For det første, så er det ikke alle kvinder som skriger så hele nabolaget får del af brunstglæden og for det andet, er det kun ca. 3% af alle par som virkelig kommer samtidig ved samleje. Hvis begge opnår orgasme, så sker det for 97% af os efter hinanden og ikke samtidig. Men efter hinanden er nu heller ikke så slemt, for så har man jo en dobbel portion nydelse: Først koncentrerer man sig om sin elskede og hengiver sig til glæden af at stimulere ham eller hende. Og derefter kan man lade sig forkæle af sin partner. Og de fleste af os synes det er meget ophidsende og dejligt at se hvordan partneren vrider sig af lystlystlyst forårsaget af vores elskovskunstner. Så det er dog ikke så vigtigt at komme samtidig alligevel, selvom mange tror de går glip af en masse.

Det dummeste man kan gøre er at lægge pres på sig selv, for eksempel ved at opbygge en forventningsholdning som skal opfyldes. Når man ikke at komme samtidig, så er det et nederlag og en skuffelse. Elsker hun eller han mig måske ikke nok? Er jeg ikke god nok? Særligt hos kvinder kan en sådan holdning skabe den reneste orgasmeblokade. Det betyder tørke! Og så må vi ikke glemme, at de fleste kvinder ikke opnår en orgasme ved den enkle ind/ud-rutine. Definitionen af en fælles orgasme bør derfor i det mindste udvides til at dække stimulering af klitoris også.

Sexy forspil

Forspillet der gør underværker

Et par ekspertråd

Hvis man gerne vil komme samtidig, så behøver man lidt erfaring: Med egen krop, men også når det gælder nærhed til andre. Det er for eksempel vigtigt at vide hvordan man selv opnår en orgasme. De fleste mænd har stor erfaring på akkurat det område, og det er derfor op til dem at holde igen, sådan så kvinden får tid til at nå samme ophidselsesniveau. Et godt middel til det er et langt forspil. Desværre er der mange par som kæmper hårdt med dette, men alligevel ikke opnår højdepunktet, og heller ikke ved hvad de skal gøre for at opnå den store lystoplevels. Der er nok nogle damer som fortsat tænker: „Det må han da vide!“ En nærmest umulig opgave for ham, der ikke er tankelæser. Stikordet er kommunikation! Ord, mimik, lyde. Hvis hendes stønn bliver heftigere, så ved han at han er på rette vej. Gør han noget hun ikke kan lide, så viser hun det med håndbevægelser, eller kropsbevægelser.

Prøv forskellige stillinger. Det er ingen som har sagt at det for evig og altid skal være missionærstillingen. Hvis hun sidder på toppen, kan hun bestemme tempoet og samtidig gnide klitoris mod hans skamben. Og prøv kredsende bevægelser, ikke kun “op og ned”. Skulle han mærke, at det er tæt på eksplosionen og hun ikke er kommet så langt, er det på tide med en ny stilling. Men han skal være opmærksom med tempo- eller stillingsveksel hvis hun er i nærheden af orgasmen. Det kan nemlig føre til at hun bliver nød til at begynde helt forfra igen. Og nej, det er ikke helt enkelt! Men det er sjovt at øve! Og skulle det ikke virke – hvad så? Så er det bare at tage det med ro og nyde det indtil det sker!

Det er heller ingen lov som forbyder lidt hjælp fra hænder eller sexlegetøj. Det er en definitionssag! Der findes f.eks små vibratorer som man kan putte fingeren ind i og som er egnet til at stimulere klitoris. Og man kan godt komme samtidig i alle andre seksuelle øjeblikke. Så bliver det flere end 3% som svarer ja næste gang nogen spørger.

Billedekilde: © Artem Furman / fotolia.com


'Samtidig orgasme' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien