Sådan pimper du dit sexliv

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Alt kan forbedres. Også sex! Om man er homo, hetero, nyforelsket eller lykkelig gift. Med disse tips kan du opgradere dit elskovsliv, undgå rutine og overraske både dig selv og din partner.

Man må gerne skiftes

For mange par er det meget vigtigt at komme samtidig. Prøv dog at gøre det anderledes i aften og koncentrer jer om en af jeres kroppe først og derefter den anden. Sådan kan i koncentrere jer 100% på jeres partner. Vær opmærksom på selv den mindste reaktion, på bevægelse og vejrtrækning og kild den aller bedste orgasme frem. Nyd hvor uimodståeligt og sexet det er og glæd dig til det er din tur!

Luk øjnene

Hvis du ikke kender det endnu bør du skynde dig at prøve det: giv din partner bind for øjnene. Så snart vi ikke kan se noget bliver vores andre sanser skarpere. Enhver berøring bliver opfattet meget intensivt. Vær kreativ og prøv at bruge forskellige hjælpemidler såsom piske, isterninger, fjer eller vibes. Den skønne bivirkning: hvis man har svært ved at være aktiv under sex er det for det meste lettere at føle sig sikker når man ikke bliver overvåget.

Elskovskugler

Elskovskugler kan også være sjove, men de er til for at træne bækkenbunden. Det kan man altså kalde erotisk træning. Og det giver mening! Studier viser, at elskovskugle brugere oplever en stigende ophidselsesevne og mere intensive orgasmer. De beretter altså om bedre sex!
Den skønne bivirkning: ladies med gode vaginal-muskler virker strammere og kan beame deres partner ud i ekstase himlen med de rigtige muskelbevægelser.

Elskovskugler

Inspiration

Vær nysgerrig og find dine grænser! Led efter sexstillinger, massagetekniker og inspiration online. Eller lad dig inspirere i en af vores ORION erotikshops. Her venter erotisk tilbehør, lænker og alle former for sexlegetøj på at blive opdaget. Hvis I tør, kan I også se en erotisk film sammen, eller besøge en lunefuld klub. Det er ikke alt der kommer til at tænde jer, men sikkert meget af det.

Play!

Mange mennesker bruger sextoys alene. Det er en meget god ide, da sextoys er lavet til stimulering. Men hvorfor skal dette kun være forbeholdt solo action? Det er en meget stor luksus at kunne eksperimentere sammen med sin partnet. For at finde ud af hvad der får den anden til at komme.
Der findes ikke kun klassiske dildoer og vibratorer på markedet men også et stort udvalg af specielle partoys, som har til mål at give begge parter noget ekstra “i sengen”.
Det vigtigste: se aldrig sextoys som kritik af jeres evner som elsker. De er en “on top” ikke en “istedet for”! De er lige prikken over i’et.

Partoys hos ORION

Love yourself – sammen!

I kan dog også være en inspiration for hinanden: har i nogen sinde prøvet at onanere sammen med hinanden? Selvtilfredsstillelse er et tabu for mange men prøv og overvej det: mange synes det er vildt fascinerende at opleve sin partner svæve i orgasmehimlen. Og derudover viser du din partner hvor og hvordan du gerne vi røres. Hvis i indgår denne pakt kommer i til at opnå et nyt level af intimitet!

Selvtilfredsstillelse kvinderDet lyder måske som ret meget på en gang. Begynd evt. med 2 punkter som du synes godt om. Erotikfaktoren i dit elskovsliv kommer til at boome!

Billede: © kirillica / fotolia.com


'Sådan pimper du dit sexliv' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien