Penishylstre – når du vil pimpe penis

(ikke bedømt endnu)
Loading...
Penispimping

Hov, hvad er det? En penis! Stor eller lille? Tyk eller tynd? Lige eller lidt skæv? Hvis du spørger 10 forskellige kvinder om hvilke drømmemål en penis bør have, får du 10 forskellige svar. Det er overraskende at drømmepenissen findes i så mange forskellige udgaver, for vi tror og hører da ofte, at et stort lem betyder maskulinitet.
Undersøgelser lader virkelig til at bevise at synet af en stor penis virker mest attraktivt på kvinder. Men det er altså kun relateret til synet af en penis. Det har noget med proportionerne at gøre, og samfundets idealforestilling om maskulinitet. Er det også sådan at kvinder foretrækker en stor penis under sex? Nej? Men hva er det så de vil?

Hvad vil det sige at være en god elsker?

Det kan muligvis være en fordel at have en penis med en hvis størrelse, men der findes en række andre kendetegn på en god elsker:

  • Empati
  • God med tungen
  • Humor
  • Fingernem

Når det gælder den perfekte størrelse på penis går meningerne i alle retninger, for en nok så lille penis kan også gøre jobbet, især når den skal have et blowjob eller stå til anal tjeneste. Og så må vi ikke glemme, at det er størst forskel på stor og lille penis i slap tilstand. Mange af de tilsyneladende små penisser bliver meget større i erigeret tilstand, mens de store ikke forandrer sig særlig meget.
Og om sexoplevelsen er god handler ikke om størrelsen på lemmet. En vagina er ikke en tom grotte med faste dimensioner, hvor penissen forsvinder. Den er mere som en fleksibel slange, hvor væggene ligger op ad hinanden. I ophidset tilstand svulmer væggene op, og den orgastiske manchet i skedeindgangen lægger sig rundt om penis. Endnu en grund til at have et langt og omfattende forspil.

Penishylsteret er som de sjove kondomer, bare bedre

Skulle du alligevel have lyst til at lege med størrelsen på penis, så kommer der nogle ideer her. Der findes nemlig penishylstre (eng. penis sleeves) som man trækker ned over penis, sådan så den får andre dimensioner både i længden og omfanget. Og de fungerer næsten som kondomer. Men kun næsten, for de er absolut ikke det et kondom skal være: tyndt og følelsesægte. Det er heller ikke meningen, for så kan de jo ikke øge størrelsen. Nej, et hylster skal tværtimod være tykt og alt andet end følelsesægte. Og det hverken beskytter mot kønssygdomme eller er egnet som præventionsmiddel.
Hylsteret trækkes derimod over lemmet som et kondom, hvilket kræver en del øvelse. Og for at sige det meget tydelig endu engang : Et penishylster er ikke en kondomerstatning!

Øvelse gør mester

Og hvordan bruges et penishylster? Bare træk det over lemmet – så er det klar til brug! Du må se om det er lettest at trække hylsteret over penis når den ikke er helt stiv eller når den er helt hård. Og eksperimenter med glidecremen. Bliver hylsteret lettere at få på med glidecreme? Eller bliver det for glat indeni? Hvis du skal tage hylsteret på en erigeret penis bliver det nok en umulig oppgave uden glidecreme. Og når hylsteret og penis skal føres ind vaginalt eller analt bør du bruge glidecreme på ydersiden. Det forenkler indtrængningen uanset om det er en hende eller ham som skal penetreres!

Smokey Sea Penis Sleeve

Penishylsteret Smokey Sea er meget blødt, og så elastisk at du nok kan trække det over penis uden store vanskeligheder. Det lægger sig som en ekstra hud rundt om lemmet, og følelsen af stramheden indeni kan virke meget ophidsende. Ringen i åbningsenden virker som en stopper og skal trækkes rundt om pungen for at forhindre at hylsteret glider af under samleje. Hylsteret lader din partner nyde det ekstra omfang, mens du får ophidselsen af stramheden, og den spændende følelse af ikke at have direkte kropskontakt. Under sex får din partner endnu mere stimulering af knopperne ved hylsterets top. Træng helt ind og bevæg toppen langsomt – det kommer til at vække hed begejstring!

Penissleeve smokey

Go Soft penishylster

Med dette hylster slår du tre fluer med et smæk:

  1. For det første øges penisomfanget.
  2. For det andet sørger ringen både for at hylsteret bliver siddende, og at blodet forhindres i at flyde tilbage. Det gør erektionen hårdere og mere langvarig. For at forhindre skader og blå mærker bør ringen (gælder også alle andre penisringe) ikke bruges i mere end 30 minutter af gangen. Det er vigtigt!
  3. Når du bruger dette produkt fra Go Soft er det kun penishovedet som forsvinder helt i hylsteret og beskyttes af materialet. Det betyder at du for det tredje kan forsinke orgasmen, da materialet beskytter mod udvendig pirring.
    Alle andre steder end penishodet opstår der kontakt mellem penisskaftet og partnerens. Forbindelsen fra top til bund er forstærket, sådan så følelsen under indtrængning bliver som ved Smokey Sea hylsteret. For at skåne materialet anbefaler vi at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Penissleeve

Cockring clear – 4 stk. seletøj til penis

Dette hylster kan nok ikke forveksles eller sammenlignes med et kondom. For det er ikke et hylster, det er nærmest et seletøj til penis! Først trækkes ringene på, en efter en. Når alle ringene er på plads, trækkes den store ring rundt om pungen.
Nu sker det modsatte af det vi oplevede med penishylsterne, som sænker lemmets følsomhed. Her øges følsomheten! Ringene masserer penisskaftet intensivt ved hver eneste bevægelse. Samtidig giver de små forhøjninger din sexpartner ekstra lystfølelse. Her har du plads til et kondom under hylsteret og vi anbefaler at du, som altid med toys, bruger rigelig med vandbaseret glidecreme.

Penis ring sleeve

Du finder en masse penishylstre/penissleeves i ORIONs onlineshop.

Billede: © tuomaslehtinen / fotolia.com


'Penishylstre – når du vil pimpe penis' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien