Lav dit eget sexlegetøj – fx en ballon-masturbatør!

(1 Votes / Rating: 3.00 af 5)
Loading...

ballon-masturbatørNu er sommeren desværre definitivt overstået. Men skulle I stadig have et par vandballoner i gemmerne, som I ikke har nået at få brugt, så har jeg en god idé til, hvad I kan gøre med dem. I kan nemlig bruge dem til at lave en super fræk og stimulerende penis-masturbatør med. Den gør onani lidt sjovere, (og de fleste mænd er jo altid meget stolte, når de selv har kreeret noget). 😉

Gør-det-selv-manden skal bruge: 4 vandballoner, 1 pude eller et tæppe, 1 bælte eller et stykke snor, 1 engangs latex-handske eller en lille plastikpose samt lidt glidecreme.

Start med at fylde lunkent vand i ballonerne. Rul herefter puden/tæppet sammen, så der opstår en slags rør/rulle. Spænd bæltet eller bind snoren omkring rullen – men kun så fast, at den ikke ruller ud igen. Nu tager du så vandballonerne og propper dem ind i rullen. Til allersidst skal latex-handsken eller plastikposen ind imellem ballonerne.

Smør penis godt ind i glidecreme og før den ind i din hjemmelavede masturbatør – det er frækt, ik’?

Jeg skal selvfølgelig også denne gang pointere, at hjemmelavet sexlegetøj selvfølgelig ikke kan erstatte professionelle sextoys, og de er også mere tænkt som en lille gag. Af den grund kan vi naturligvis heller ikke garantere for, at produktet virker efter hensigten.

Hvis I ønsker et produkt, der helt sikkert virker efter hensigten, skal I nok hellere tage et kig i vores netbutik. 🙂


'Lav dit eget sexlegetøj – fx en ballon-masturbatør!' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien