Kvinders hemmelige sexfantasier

(ikke bedømt endnu)
Loading...
Kvinders sexfantasier

Alle kvinder ved, at det ikke kun er mænd der drømmer sig væk en gang i mellem. I vores hoveder kan det også blive hedt! Men hvilke erotiske fantasier og drømme har vi mest?

Arkivfoto: Fantasier om kærestens lækre ven!

Fantasier om kærestens lækre ven

En pause fra virkeligheden

„Ej hvor pinligt!“ – det er tit man hører sådan noget fra en veninde der har haft en hed fantasi om en bekendt eller arbejdskollega. Men hvorfor? Man burde jo tro at vi ikke burde skamme os over vores seksuelle dagdrømme nu om dage. Vi udlever jo vores seksualitet meget mere frit end før i tiden. Jeg kan altså kun give dig et råd: nyd dine erotiske fantasier! De giver os et frirum fra realiteten, fri for samfundets tvang og normer, og det er jo kun noget der sker inde i hovedet. Fantasier om andre mænd end ens partner er harmløse og man er ikke utro fordi man har dem. Det er ikke for sjov at man siger at man gerne må samle inspiration ude – så længe man kommer hjem til middag. Så lige meget hvilke fantasier du har: det er helt normalt!

Vi vil gerne høre din mening!

Angiv din stemme nedenfor og fortæl os gerne om dine hemmelige sexdrømme/-fantasier. Vi har angivet en liste med forskellige valgmuligheder – afstemningen er selvfølgelig anonym og det er muligt at angive flere svar.

Kvinde: Mine hemmelige sexfantasier:

Vis resultatet

Loading ... Loading ...

'Kvinders hemmelige sexfantasier' have 5 comments

 1. 23. October 2017 @ 18:27 Anonymous

  Jeg fantaserer om andre mænd , jeg har en kæreste og de andre fantasier på listen udlever vi sammen .

 2. 12. November 2017 @ 06:49 Anonymous

  Fantasere om en flere mænd/kvinder på en gang.

 3. 14. November 2017 @ 22:19 Anonymous

  Jeg ku godt tænke mig at prøve med 2 mænd og eller en mand og en kvinde… ville varme op med at kigge på de 2 lege sammen først.. bliver ret tændt af at kigge på…

 4. 12. May 2018 @ 00:05 Pia H.

  Jeg drømmer om at binde en slave fyr i en dejlig reb bondage og lade ham ligge som gris i stalden sammen med andre grise, hvor han så kan prøve at være orne i svine stalden.

  —————————–
  ## Redigeret af redaktionen ##

  Vi vil gerne bede jer om ikke at offentliggøre jeres fulde navn.

 5. 8. August 2018 @ 18:22 Smukke 59 år

  Jeg fantaserer om to unge fyre som kommer og nusser mig bruger isterninger over det hele og til sidst op i r***n på den måde bliver man ren .så vil jeg tager i alle huller og helst prøve en sandvich.
  Varm kvinde


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien