Hvor lang tid tager god sex?

(4 Votes / Rating: 4.25 af 5)
Loading...

arkivfoto_god sexI følge en amerikansk undersøgelse kun 10 min.!

Det er University of Washington, der har lavet undersøgelsen, hvor de har bedt 50 sexologer og psykologer spørge deres klienter, hvor meget tid de mener er passende at afsætte til sex. Og det, for mig, meget overraskende resultat viser, at de fleste mener, at to til syv minutter er acceptabelt, 10 minutter er bedst og mere end 13 minutter er for lang tid (det skal dog lige nævnes, at det er selve penetrationen, det drejer sig om)!

Forskerne mener hermed at have bevist, at vi ikke behøver at gå rundt og have dårlig samvittighed, fordi vi ikke sætter timer af til sex.

Og et eller andet sted, så har de jo ret. Jeg synes godt, at man af og til kan gå og være irriteret på sig selv, fordi man ofte ikke når andet end en hurtig omgang lagengymnastik, fordi man har tusind andre ting at tænke på, når man har hus, have, børn og fuldtidsjob. 😉

Men når det er sagt, så må vi ikke glemme, at sex jo heldigvis er meget andet og mere end penetration. Og det er da nok de færreste kvinder, der vil være tilfredse med 10 minutters “ind og ud”, hvis der ikke er lidt mere “kød” på oplevelsen.

Sex er dejligt, men sex med orgasme er endnu bedre – husk det, kære mænd! 🙂

Kilde: Alive.dk


'Hvor lang tid tager god sex?' have 1 comment

  1. 2. January 2012 @ 16:53 Julie89

    Det kommer virkelig an på hvad man lige er til den dag. tantrasex tager meget tid og behøver meget intim stemning men der er jo ikke nødvendigvis tale om penetration. Jeg mener at 7-10 minutter er lidt kort.


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien