Hvad bringer det nye år på erotik- og kærlighedsfronten?

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Det nye år er næsten lige begyndt. Nogen har lagt et 2017 bag sig som ikke blev lige så godt som forventet eller håbet. Andre oplevede sit livs år, og håber at successen fortsætter i det nye år. Nu skal jeg ikke påstå at vi har nogle overnaturlige kræfter som lader os se ind i fremtida. Nej, vi har bakset nogle seriøse og nogle lidt mindre alvorlige års horoskoper for 2018 sammen, for at kunne sige lidt om udsigterne på kærligheds og erotikfronten. Vi har sammensat et udvalg af artikler vi synes kunne passe til det enkelte stjernetegn.

Vædderen

Stikord: Entusiasme og begejstring

Her er der lidt forskellige tendenser at se. Dem som er født i begyndelsen af tegnet bør lære at de ikke alltid kan få deres vilje. Ellers kan det gå ud over kærlighedslivet. Er du født længere inde i perioden skal du nyde friheden, og våge nogle seksuelle eksperimenter.

Det perfekte toy til en kvindelig vædder: NAKD Dildo med sugekop
Det perfekte toy til en mandlig vædder: Pro Anal Vibe & Cockring

Tyren

Stikord: Dynamik og sanselighed.

Det kan se ud som om dette er året hvor drømme og hemmelige fantasier går i opfyldelse. Og det kan betyde brud eller at bestående forhold styrkes. Der opstår spændende seksuel knister, og omverdenen kan opfatte det som om du overdriver. Men, er det mulig at overdrive med sex?

Det perfekte toy til en kvindelig tyr: You2Toys High Speed Twister
Det perfekte toy til en mandlig tyr: O Lovers IntimatesSpreader

 

Tvillingen

Stikord: Åbenhed og kontaktglæde.

At være i et forhold er at give og at tage. Ikke give afkald på kontakt med andre for at undgå partnerens jalousianfald. Sæt grænser i 2018. Og husk at et opfyldt seksualliv er vigtig uanset om du er alene eller i et forhold. Tag dig tid til at nyde med alle sanser!

Det perfekte toy til en kvindelig tvilling: Best Mate dobbelvibrator
Det perfekte toy til en mandlig tvilling: Best Mate analplugtrio

Fetish i ORION onlineshoppenKrebsen

Stikord: Empati og opmærksomhed.

Dyp, alvorlig kærlighed med en intensitet du ikke har oplevet før. Er det forelskelse? Det er ikke smart a fortrænge disse følelser, de giver dig mulighed for at opleve sanselighed og erotik på et helt nyt plan. Gløden og utstrålingen det giver dig gør dig uimodståelig og du kan næsten ikke tælle dine tilbud.

Det perfekte toy til en kvindelig krebs: LUST Glide & Ride warming
Det perfekte toy til en mandlig krebs: O Lovers Penissleeve clear

Løven

Stikord: Optimisme og udstråling.

Har du fået nok af hjemlig idyl? Vil du ud og lufte manen og se hvad de andre dyr i junglen finder på? Gør det! Du er fuld af uimodståelig charme og kan få næsten hvem du vil. Men vær på vagt – erotiske one night stands kan få uanede konsekvenser! Hvad med at tage på et sanseligt eventyr med en som virkelig elsker dig i stedet?

Det perfekte toy til en kvindelig løve: Ultraviolet Nipplesucker
Det perfekte tilbehør til en mandlig løve: Secura Nature Feeling

Jomfruen

Stikord: Grundighed og kjærlighed til detaljer.

Du er kendt for at være ærlig, men tænk dig om før du er helt ærlig overfor den du elsker. Tåler forholdet så meget åbenhed? Hvis det er sex der er problemet – brug egenskaberne du har naturligt når det gælder nøjagtighed og præcision, og sæt en masse tid af til god og grundig sex.

Det perfekte toy til en kvindelig jomfru: Be Cloggy USB vibrator
Det perfekte toy til en mandlig jomfru: O Lovers Vibrocockring

Vægten

Stikord: Æstetik og smag.

Det nye år bliver en hårfin balancegang mellem arbejde og fornøjelse. Glem ikke den som dit hjerte banker for! Måske skulle du ganske enkelt øve dig i at sige nej. Vanskeligt for et af stjernetegnenes mest hjælpsomme mennesker, men kvalitetstid, også på det erotiske plan, er vigtigt hvis du ønsker at dit forhold skal vare ved.

Det perfekte tilbehør til en kvindelig vægt: Håndjern med strass
Det perfekte toy til en mandlig vægt: Best Mate vibropenisring

Skorpionen

Stikord: Temperament og lidenskab.

Dette bliver et knaldår hvad angår kærlighed og sex. Det kan til tider gå så hedt for sig, at selv en passioneret skorpion kan blive lidt udmattet. Og det gælder også hvis du er i et etableret forhold. Men der er et OBS: Giv din elskede frihed og albuerum, og prøv at tøjle jalousien!

Det perfekte toy til en kvindelig skorpion: You2Toys 3 Pointer
Det perfekte toy til en mandlig skorpion: Best Mate analvibrator

Erotiske kalendere på ORION bloggen

Skytten

Stikord: Storsindet og tolerance.

Du spiller gerne på charmen, og kan lide at vise dig fra din aller bedste side. Og det finnes næsten ikke et mere henrivende væsen end dig. Men ikke overdriv! Er du i et forhold kan det blive opfattet som tung flirtning, og er du single kan du virke som en pralhals. Dyrk romantikken stille og roligt i stedet, og snart kan du høste de sødeste, erotiske frugter …

Det perfekte toy til en kvindelig skytte: Best Mate Double End vibe
Det perfekte toy til en mandlig skytte: GO SOFT Vibrosleeve

Stenbukken

Stikord: Erfaring og bredt syn på tingene.

Det bliver et år uden de helt store opplevelser på området kærlighed og sex. Den gode nyhed er at dette faktisk er helt op til dig: I 2018 lægges der nemlig op til et trængende hop op ad karrierestigen, hvilket betyder hårdt og meget arbejde. Skulle det sanselige betyde mere, så er det bare at reducere overarbejdet og forskyde de profesionelle mål  …

Det perfekte toy til en kvindelig stenbuk: Best Mate Slim vibe
Det perfekte toy til en mandlig stenbuk: Fun Factory Cobra Libre II

Vandmadnen

Stikord: Fortrolighed og venskab.

Dette kan blive året for de helt store seksuelle eksperimenter. Det er sjovest hvis du finder en partner som er lige så glad for at eksperimentere på området som dig, men det er også muligt som single. Det er i det hele taget året for single vandmænd – det er bare at slå håret ud, gør hvad du vil og nyd friheden til den rette dukker op uden at du behøver at løfte en finger for det. Så dukker vedkommende op – når du mindst venter det.

Det perfekte toy til en kvindelig vandmand: Ultra Seven Egg
Det perfekte toy til en mandlig vandmand: Best Mate analvibrator

Fisken

Stikord: Engagement og hengivenhed.

2018 bliver et meget lykkeligt år hvad kærligheden angår. Du oplever grenseløs romantik, men har alligevel benene fast plantet på jorden og blikket rettet mod det mest væsentlige. Så nyd lykkerusen og tag for dig når det gælder sanselige erfaringer. Det har du fortjent, især hvis du var en af fiskene der oplevede forårets nedtur.

Det perfekte tilbehør til en kvindelig fisk: Mandy Mystery lingerie blondecatsuit
Det perfekte toy til en mandlig fisk: Sweet Smile penishovedtwister

 

Så er det bare at glæde sig til det nye års chancer og muligheder. 2018 skal nok være fyldt af Venus som betyder følelser, nydelse, kærlighed og erotik. Det lyder da i hvert fald godt 😉


'Hvad bringer det nye år på erotik- og kærlighedsfronten?' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien