Har du hørt om gipsfetishen?

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Har du nogen sinde hørt om gips fetishen? Den er faktisk ret let at beskrive. Man dækker kropsdelene med gips og disse virker da meget attraktive og sensuelle på personen der betragter dette. Man kan også lægge gips om hele kroppen – dette kaldes „full body cast“.

Gipsfetish som bondage-variant

Denne specielle kærlighed til „bondage“ kan både devote og domina have. Gipsen er hårdere end andre lænke-redskaber. Bevægelsesfriheden formindskes og mange tænder på, at være hjælpeløs.
For gipsfetischister kan det være tilfredsstillende, at bære, eller se andre bære, gips om forskellige kropsdele – f.eks „arm cast“ og „leg cast“. Derudover kan det også handle om, at mærke gipsen på huden. Det handler om hvor meget gips man har på kroppen. Det går fra en enkelt arm til hele kroppen. Kunsten og kærligheden til gips kan sammenlignes med dét at bære sexet undertøj. Det er selve hjælpeløsheden og dét at man ikke kan bevæge sig, der skaber denne fetish.

Materialer og tilbehør

Nogle foretrækker klassisk hvidt gips – andre farvede gips-forbindinger I glasfibre. Nogle kan også nøjes med enkelte forbindinger eller gisplignende skinner. Man kan også hive krykker, kørestole, høje hæle, sokker, sandaler eller andet tilbehør med i spillet. Der er ingen regler for, hvad man kan kombinere gipsen med. Sexen kan stå i forgrunden, men behøver ikke. Transporten, at ligge i det fri, minimeringen af bevægelsesfriheden – alt kan have sin sexuelle fordel og man kan slippe alt og hengive sig gips fetishen. Jeg har på fornemmelsen, at denne fetish ikke er så sjælden. Har vi et par gipsfetischister her på bloggen? Skriv gerne dine erfaringer i kommentarboksen 🙂


'Har du hørt om gipsfetishen?' have 8 comments

 1. 12. September 2017 @ 09:36 GipsManden..

  Jeg har selv denne..

 2. 11. October 2017 @ 15:20 S. Thomsen

  Det lyder ret så interessant, kunne være spændende at lege med, det åbner unægtelig op for nye spændende muligheder sammen med den rette partner.

 3. 23. October 2017 @ 18:47 Cecilia

  Jeg elsker kæder og læder , men det her med gips kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve .

 4. 11. December 2017 @ 19:51 GipsManden

  Cecilia.. Det er meget dejligt..

 5. 17. December 2017 @ 18:10 GipsManden

  Du må gerne kontakte mig hvis du vil hører mere om det..

  ## Redigeret af redaktionen ##

  Hej alle
  Vi beder jer, af sikkerhedsmæssige grunde, om ikke at offentliggøre jeres kontaktdata her.

  ORION blog team

 6. 26. December 2017 @ 15:21 Hende der vil prøve gips

  Hvordan kan man så lærer mere til det ?

 7. 16. January 2018 @ 11:13 peter1972

  Hejsa hvor kommer i fra i landet

 8. 16. April 2018 @ 21:43 GipsManden

  Er der nogle der vil prøve dette ???


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien