Gummistøvle-fetish

(7 Votes / Rating: 3.86 af 5)
Loading...
Gummistøvler fetish

Jeg synes, det er ved at være på tide med et nyt fetich-indlæg, og i min søgen efter et spændende emne faldt jeg over dette: Gummistøvle-fetich!

For størstedelen af os er gummistøvler noget, vi bruger, når det regner, vi skal i stalden el.lign. Men der findes altså mennesker, der tænder på materialet.

Denne fetich kan kædes sammen med både sko– og gummi-fetich (latex-fetich) og mange gummistøvle-fetichister tænder i øvrigt også på gummi-regntøj.

Hvad det helt præcis er, der får nogle mennesker til at tænde på materialet er forskelligt. Nogle bliver opstemte bare ved at se en anden person iføre sig gummistøvler. Andre tænder på lyden fra støvlerne, når man bevæger sig i dem. Og så er der dem, der elsker at lugte til materialet og mærke det mod den nøgne hud (gnubbe materialet mod huden). Sidst men ikke mindst er der dem, der bliver seksuelt ophidsede af selv at iføre sig gummistøvler – enten med bare tæer eller iført sexede nylonstrømper (og det gælder både kvinder og mænd).

Og det må siges at være en fetich, der let kan integreres i erotiske rollelege!
Prøv fx at forestille dig den frivole husholderske, der er ved at skrubbe gulvet kun iført gummihandsker, når landmanden kommer ind og sviner gulvet med sine beskidte gummistøvler… 😉


'Gummistøvle-fetish' have 8 comments

 1. 5. August 2012 @ 11:22 Regntøjselskeren

  Hej

  det er et rigtigt godt indlæg du her har skrevet, jeg er en af dem som tænder på Gummiregntøj, som også min forlovede gør det, jeg bliver liderlig af at tage regntøjet på når jeg er nøgen i det som også min forlovede gør, det er desværre ikke en så kendt fetish som eks latex er, det er lidt synd, da vi begge tror at der faktisk er mange flere som tænder på gummiregntøj, mange af de sider som man kan finde på nettet viser ofte at det mest er mænd som jeg selv der bliver liderlige af gummiregntøjet, der er ikke så mange kvinder som gør det,faktisk tror jeg at også rigtig mange kvinder tænder på gummiregntøj, men måske ikke er så meget for at sige det, det er lidt synd at den fetish for gummiregntøj stadigvæk er et stort tabu af fetishes, som lak og latex var for år tilbage.

 2. 21. May 2013 @ 20:20 Mikael

  Tak, Trine, fordi du har taget emnet op. Jeg er gummistøvle-fetichist og har været det i 50 år. Allerede som 7-årig opdagede jeg, at gummistøvler havde min udsøgte interesse. Siden skulle jeg erfare, at gummistøvler var en dyb og alvorlig fetich for mig. Jeg forsøgte i mange år at undertrykke lysten, da jeg var bange for latterliggørelsen. Jeg voksede op langt ude på landet og troede i mange år, at jeg var den eneste i verden, som havde denne besynderlige lyst til gummistøvler. I dag er jeg medlem af flere internationale hjemmesider for gummistøvle-fetichister. Vi findes i hundredtusindvis. Det var sådan en lettelse for mig at opdage at jeg ikke var alene.
  Det er mest mænd, som er genstands-fetichister. Kvinder tænder mere på begreber. Hvor mænd tænder direkte på genstanden (her gummistøvler), tænder kvinder mere på det, som genstanden repræsenterer. I tilfælde af gummistøvler kunne der være en stærk og maskulin landmand eller fisker. Eller en håndværker. Eller i SM-sammenhænge, hvor gummistøvler kunne signalere afmagt eller magt.
  Jeg vil opfordre alle, som har lysten, til at komme ud af busken. Det er en harmløs ting, som mine børn siger. Og så gør legen med gummistøvler i og udenfor sengen al sex langt mere sjov og ophidsende for gummistøvlefetichister som mig….
  “Just do it”

 3. 25. May 2015 @ 11:21 Ole

  Jeg tænder totalt på kvinder i gummistøvler. Min favorit er matte sorte Hunter gummistøvler. Når jeg er ude og køre, og ser en kvinde komme gående eller cyklende i gummistøvler, kører jeg så vidt muligt længere frem og holder ind. Tager min pik frem og onanerer, mens hun nærmer sig. Jeg forsøger at time det, så jeg kommer idet hun passere, mens jeg drømmer om at sprøjte min sæd ud over gummiet. Jeg prøver at skjule min pik når hun passerer, men stønner som regel højlydt. Engang i mellem kan det dog være svært, at skjule den, især når det er Hunter støvler, hun kommer gående i. Jeg elsker især hvis skafterne er store, så de svupper omkring læggen, mens de går. Eller at se gummiet bukke omkring foden. Alene ordet gummistøvler gør mig liderlig, jeg og siger det ofte, mens jeg onanerer og drømmer, om kvinder jeg har set i dem. Jeg skal snart have monteret et køre kamera ved bakspejlet, så jeg kan gemme mine oplevelser.
  Jeg er gift, men min kone ved ikke, hvad jeg køre og laver til og fra arbejde. Til gengæld vil hun gerne ifører sig gummistøvler og lade mig sprøjte på dem. Vi har tyve forskellige par i skabet. Men ikke Hunter endnu, da det muligvis vil ødelægge “drømmen”.
  Gummi Støvle Grisen.

 4. 7. June 2016 @ 18:55 Anonymous

  Hej jeg har lige siden min barndom været fascineret af Gummistøvler, min mor havde et par brune tretorn med udskæring i fronten.
  hun lugtede til dem og jeg undrede mig men prøvede selvfølgelig og blev tændt af det lugten af gummi.
  Jeg “lånte ” min moms støvler og havde dem med i seng, gnubbe de dem op og ned af pikken og kom i kaskader.
  Siden har jeg været helt vild med støvler i Gummi særligt de gamle modeller som min mors.
  Henrk G

 5. 22. October 2016 @ 22:13 Gummi Støvle Grisen

  Gad vide om der findes kvinder, der tænder på at blive beluret, når vi mænd kigger på dem og deres gummistøvler?
  Jeg har fået for vane (i regnvejr) at parkere ved super markeder, midt mellem indgangen og “skuret” med indkøbsvogne. Når der kommer en pige i gummistøvler og henter en vogn, følger jeg forsigtigt efter og lader som om at jeg er interesseret i varer på nederste hylde, mens jeg lurer og fantaserer om at sprøjte på hendes gummistøvler. Inden vi når køen, går jeg ud i bilen og gør mig klar til at udleve min fetish. Og sprøjter (højlydt) i vildskab, mens hun kører frem, og tilbage til hendes bil med indkøbsvognen.

  Gummi Støvle Grisen

 6. 10. December 2016 @ 00:03 Ole

  Piger derude. Der har læst disse indlæg. Er der nogle af jer, der tænder på at blive beluret iført gummistøvler. Uden at vide hvem og hvorfra?
  Eller er jeg for jer en storker, selv om jeg ikke søger fysisk kontakt?
  Hvis en af jer findes i midt Jylland. Så skriv et par ord. 🙂

  Gummi Støvle Grisen.

 7. 31. January 2017 @ 14:46 Plasticfetichisten

  Kære Regntøjsfetichister! For mange år siden havde jeg en regnfrakke af noget dejligt tykt plastic. Jeg syntes det var skønt at føle det tykke glatte plastic mod min bare hud. Det allerbedste jeg vidste var at onanere på det bløde plastic. at komme på noget glat blødt plastic er det skønneste jeg ved. Jeg tænder ikke på gummistøvler, men jeg synes det er interessant at læse om hvad folk kan tænde på. Mvh. Plasticfetichisten.

 8. 13. December 2017 @ 23:59 Jarno

  Jeg har haft en kærlighed til gummistøvler og regnfrakker siden jeg var 5-6 år. Jeg fik en stiv pikant, men dengang vidste jeg ikke hvad det var, men det gør jeg nu. Jeg får en stiv pik når jeg møder en kvinde i gummistøvler og det gør jeg heldigvis tit. Jeg mangler bare en dejlig kvinde der kan lide gummistøvler og regnfrakker, også i sengen.


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien