Græsk sex – antikkens sexteknik

(ikke bedømt endnu)
Loading...
Græsk sex

Hvad forstår man egentlig under begrebet “græsk sex”? Den græske sexpraktik forlanger ikke at du behandler din partner som en græsk gud eller gudinde eller at du citerer berømte græske filosoffer – selvom dette nok også ville være meget interessant! Landekoden “græsk” bliver brugt som hemmeligt dæknavn for analsex. Denne betegnelse stammer angiveligt fra antikken hvor forhold mellem to mænd var populære. Selvom den græske sexstilling ikke længere ses i samme kontekst, og ikke kun handler om homoseksuelle mænds seksualitet, kan vi lære noget om accept og toleranse af de gamle grækere.

Græsk for begyndere

Anus er meget følsom – her mødes flere hundrede nerveender. Det er altså ikke underligt at både mænd og kvinder oplever stimuleringen af anus som noget meget intensivt. Ligesom når man lærer et nyt sprog bør du også lige tage et kig på grundtrinnene inden du går i gang. Forsigtighed er vigtigt når det gælder græsk sex. Anus er stramt – man støder altså hurtigt på modstand hvis man går for hurtigt til værks. For at gøre det lettere for penis at trænge ind, bevæger man sig langsomt. Vi anbefaler at bruge en glidecreme som virker beroligende hvis man er nybegynder.

Det andet kodeord lyder: afslappelse. Jo mere afslappede begge partnere er, jo større chance er der for at penis kan trænge ind i anus. Hvis man ikke kan løsne sig og slappe af i anus kommer man ikke til at have det sjovt med græsk sex og kan endda komme til at mærke ubehagelige smerter.

Pro anal toys i ORION shoppenSex på græsk – forberedelse er det aller vigtigste

Analsex bliver først til en rigtig dejlig oplevelse hvis man giver sig tid til at forberede sig. Hygiejne spiller en vigtig rolle under græsk sex. Anus bør rengøres grundigt inden analsex. Hertil kan man bruge et analshower. Begge partnere kan nå at slappe af hvis man starter med et forspil med massage – hermed slapper man også af i anus.
Når det så går løs er der en ting man skal huske på – også selvom det kan være svært når man er i gang: skift ikke mellem anus og skede uden at vaske penis eller at skifte kondom. Ellers trænger bakterier fra anus ind i vaginaen – det er ikke en god oplevelse og bør ikke ødelægge de vidunderlige sider af græsk sex!

Man lærer ikke et nyt sprog på fem minutter! Tag den tid det tager og øv og kommuniker med hinanden – når i først er landet på det græske sprogniveau oplever i intensive anale glæder og en helt ny side af jeres sexliv!

Billede: © Petrov Denis / fotolia.com


'Græsk sex – antikkens sexteknik' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien