Grå stænk i mænds hår – hot or not?

(1 Votes / Rating: 4.00 af 5)
Loading...

arkivfoto grå og sexetNår vi ældes, mister vores hår farven og bliver gråt eller hvidt. Det ændrer selvfølgelig hele vores udseende, (altså med mindre vi farver håret ;-)), og er da også en indikator for vores fremskredne alder. Personligt synes jeg dog, at grå stænk i håret kan give et ultra sexet look!

Bare tag George Clooney for eksempel. Han er da det bedste eksempel på, at en mand kan være ekstrem sexet, selvom han ikke er helt ung længere. Hans hårpragt gør ham da bare endnu mere lækker. Og det er absolut ikke kun ældre/modne kvinder, men også helt unge piger, der ser ham som et sexsymbol.

For et par dage siden kom en af mine kollegaer ind på mit kontor for at blive ynket lidt. Han havde nemlig fundet et gråt hår, da han stod og barberede sig om morgenen. Han er single, og nu var han bange for, at alle kvinder med det samme ville kunne se på ham, at han har rundet de 30. 

Jeg prøvede selvfølgelig at muntre ham lidt op, og det var der i øvrigt også flere af de andre kvindelige kollegaer, der prøvede. Det var dog ikke let, og humøret steg da også først, da vi fik revet håret ud. (Der var kun et enkelt, og han har ikke fået nogle nye siden). Men jeg kan levende forestille mig, hvordan han står og nærstuderer sig selv i spejlet hver morgen nu. 😉

Han mente i øvrigt, at George Clooney kun udstråler sexappeal for os kvinder, fordi han er en blændende skuespiller med en fed bankkonto. Sådan ser jeg det absolut ikke, men der er måske forskel i den måde, som mænd og kvinder ser det på generelt?

Hvad siger I? Er en mand med grå stænk i håret sexet? Og hvad med kvinder? Kan de bevare deres sexappeal, når de grå hår pibler frem?

Jeg håber, I har lyst til at dele jeres synspunkter med mig.


'Grå stænk i mænds hår – hot or not?' have 1 comment

  1. 23. May 2012 @ 09:57 Sabrina

    Jeg synes sagtens mænd med gråt hår kan være lækre – det med kvinder er jeg dog ikke helt sikker på .. Altså Gunn Britt er super flot med gråt hår – men jeg mener at have hørt, at hun har farvet det gråt?! Så er det jo ikke helt det samme 🙂


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien