Fra internetbekendtskab over sidespring til indbrudstyv…

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Det værste, en utro mand eller kvinde kan komme ud for, er vel at blive opdaget. Det kan godt være, at det giver et extra sexkick at tænke på, at partneren kan træde ind ad døren når som helst, men man ønsker jo i virkeligheden ikke, at det sker.

Og et sidespring kan altså hurtigt gå hen og blive en alvorlig affære, hvis man bliver overrasket af partneren in flagranti. Her er spørgsmålet så: Hvordan skal man reagere?

En ung amerikaner troede, at han havde det perfekte svar på det spørgsmål, men nu har han altså ikke kun problemer med kæresten – også med politiet. Den 24-årige mand fik nemlig en spontan idé, da kæresten overraskede ham med en anden kvinde, som han havde mødt på nettet. Han beskyldte internetbekendtskabet for at være en indbrudstyv og skyndte sig at ringe til politiet.

Efter en kort politiundersøgelse kom sandheden dog alligevel frem i lyset, og den kreative unge mand kan nu, i følge den amerikanske avis “The Gazette”, se frem til at blive tiltalt for falsk anmeldelse. Hvilket dog nok ikke er halvt så slemt, som at skulle se en pissesur (ex-)kæreste i øjnene. 😉

Måske kan man lære noget af andres fejl? Eller skal man hellere helt droppe utroskab?

Kilde: SPIEGEL online


'Fra internetbekendtskab over sidespring til indbrudstyv…' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.



Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien