Fisting – hvad går det ud på

(1 Votes / Rating: 4.00 af 5)
Loading...
Fisting sex

Et meget stort tema – fisting. Endnu et engelsk ord: Fist (næve) – altså næve-sex/fuck, fisting… Man kan tage denne sex-teknik bogstaveligt men…

Husk, at være forsigtig!

Denne sex-teknik forudsætter, at man øver sig, at man stoler på hinanden og kan snakke med hinanden.
Nogle synes det er nok når den strakte hånd samles til en knytnæve. Nogle mennesker synes at dette er meget behageligt. Det vigtigste er, at man bevæger sig langsomt ind på temaet fisting, og at man fastlægger nogle grænser.

Dentalfetish

Dental fetish – ophidselse under tandlægebesøg

Vaginal fisting og anal fisting

Vaginal fisting er meget nemmere at have med at gøre. Vaginaen er en naturlig fødselskanal og er derfor meget mere „elastisk“ end anus. Man kan fiste – eller blive fistet – med en eller flere hænder. Men som sagt: det kræver øvelse og viden omkring emnet. Man må prøve sig langsomt frem til hvor vidt vaginaen lader sig strække. Er kvinden våd nok til, at vaginaens slimhinder ikke bliver overbelastede? Hvis ikke findes der diverse glidecremer.
Det er sværere når det kommer til anal fisting, da anus ikke er ligeså „elastisk“ som vaginaen. Her er det altså vigtigt at bruge meget glidecreme og at gå langsomt til værks. Fordelen ved anal fisting er, at begge parter kan have glæde af det. Her er det ikke kun et must at have glidecremen klar, men også, at respektere hinandens grænser. Også vigtigt: voldelige bevægelser kan føre til invendige sår der kan få infektioner o lign. Ringmusklen og bækkenbundet har begge lov til at være her. Vær derfor forsigtig! Forkert fisting gør ondt og kan sørge for at din partners interesse forsvinder. Jeg tænker at man bør starte med et lidenskabeligt forspil. Til dem der ikke kan vende sig til anal fisting tanken, men stadig gerne vil give anus en god omgang, kan bare holde sig til at bruge en penis, vibrator eller fingrene.

Glide- og massageolier så som anal glidecreme

Denne specielle form for glidecreme og olier er ekstra sjove for man kan både bruge dem som erotisk glidecreme men også som erotisk massageolie. Man behøver altså ikke at skifte mellem forskellige flasker og tuber hele tiden. Derudover er det hele meget sjovere, når man kan glide på-, under- og ind i hinanden uden at skulle gøre sig tanker om massageoliens anvendelsesområde. Anal-glidecreme giver dig bedre glidemuligheder og er en god hjælper under anal sex. Derudover findes der også specielle fisting-midler der sørger for en let afslappende og/eller bedøvende virkning – så det er lettere at trænge ind. Endnu en god opfindelse der åbner dørene til nye lystfølelser. Imens jeg har skrevet og lavet research har jeg fundet ud af, at fisting afhænger 100% af partnernes kommunikation og fortrolighed med hinanden. Har du nogle erfaringer med emnet? Så skriv dem gerne i kommentarfeltet.


'Fisting – hvad går det ud på' have 2 comments

  1. 1. August 2017 @ 19:51 Stinna N.

    Jeg har prøvet det nogle gange, og har ingen dårlige oplevelser med det, synes det er fedt. Men det kræver den rigtige partner

  2. 23. October 2017 @ 18:56 Cecilia

    Jeg bliver sommetider fistet og fester også gerne min kæreste, der er vildt dejligt , men man skal stole 100 på sin partner . Vi har et stop ord som vi kan bruge hvis det bliver for meget .


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien