En dejlig overraskelse…

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Jane sad overfor Chris, med funklende øjne, i restauranten. Han rørte hendes hånd blidt og så dybt ind i hendes grønne øjne som skinnede forførende i stearinlysenes skær. Hun var så smuk i den korte, brune nederdel som lå tæt ind til hendes flotte lår og stramme numse. Hendes chokoladebrune spaghettitop med den dybe kavalergang passede vidunderligt til hendes brune hår, som faldt silkeblødt og gik ned til mitten af ryggen. Nogle af totterne lå over den nøgne skulder og var gledet ned i kavalergangen. Chris lod blikket vandre over de store bryster flere gange. Jane var hans drømmekvinde og han havde været den lykkeligste mand i verden, lige siden de lærte hinanden at kende for et år siden. I dag, på deres årsdag, havde han inviteret hende ud at spise på den restaurant hvor de havde deres første date. Det var kærlighed ved første blik.

Hans stærke arme, hans muskuløse overkrop og hans gennemtrænede bagdel …

Jane så på Chris med et sødt smil. Hun fik stadig sommerfugle i maven når hun så ind i hans tyrkisblå øjne. Han havde gjort sig ekstra umage og sad derfor i hans lysegrå jakkesæt og en hvid skjorte. Han havde kort blondt hår som altid var lidt rodet sat. Præcist som hun elskede det. Hun kunne stadig ikke få nok af at se på hans atletiske krop. Hans stærke arme, hans muskuløse overkrop og hans gennemtrænede bagdel – Jane sad igen i hendes egen verden. Hun glædede sig allerede til at fortsætte den romantiske aften der hjemme. Chris havde sagt at han havde en overraskelse til hende. Hun elskede overraskelser og glædede sig allerede. Måske en lille årsdagsgave? Sommerfuglene i maven blev vildere og vildere. Ikke kun på grund af overraskelsen, men også fordi at Chris blev ved med at sende hende hede blikke. De var stadig lige så vilde med hinanden som de var den dag de mødtes.

De sad ved bordet, holdte hinanden i hånden og udvekslede forelskede blikke. Tjeneren var ikke meget for at forstyrre de to turtelduer, men han blev jo nød til at servere desserten, inden isen smeltede. Jane og Chris lo og nød den lækre dessert. Chris blev ved med at lægge hånden på Janes knæ. Han nussede hende blidt og hele hendes krop kriblede. Hun blev helt varm inden i.

Chris kunne slet ikke holde fingrene fra hende. Hun var så sexet! Hendes hud føltes som silke og da han nussede hendes knæ lod han hånden glide et par cm højere op ad hendes lår. Jane blev rød i hovedet. Hans berøringer tændte hende så meget at hun blev nød til at tage en dyb indånding. Chris fjernede hans hånd fra hendes lår og så charmant på hende. Derefter spiste han resten af hans dessert.
De så hinanden dybt i øjnene. Luften brændte. Lige så snart de havde spist hele den lækre dessert bad Chris om regningen.

Hendes sexede former gjorde ham helt varm inden i.

Chris hjalp Jane med at få hendes brune jakke på, som passede til outfittet. Hun var så lækker og hendes sexede former gjorde ham helt varm inden i. Han elskede hendes store bryster og hendes runde numse. De gik ud af restauranten og fortsatte ned af gaden imens de holdte hinanden i hånden. Luften var klar og de nød den friske aftenluft. Månen kiggede frem og det lod til at blive en stjerneklar nat.

De elskede at kigge på stjerner sammen men i nat ville de ikke få tid til det. Når de først landede i sengen kom de ikke så hurtigt ud af den igen. De nød at forkæle hinanden i flere timer. Deres sexliv var virkelig en drøm. Før de lærte hinanden at kende havde de aldrig turdet drømme om at man kan harmonere så godt med et andet menneske. De var et perfekt match – især i sengen!

De gik hånd i hånd gennem den behagelige aftenluft indtil de nåede til Janes lejlighed. De havde næsten tilbragt hver nat sammen i Janes hjem, siden de begyndte at komme sammen. Chris krammede hende blidt bagfra imens hun ledte efter nøglerne, i hendes brune lædertaske. Han rørte hendes skuldre og arme, lagde sin hånd om hendes talje og lænede sig blidt ind til hende. Jane elskede når Chris puttede sig ind til hende. Hun kunne slet ikke vente på at være alene med ham.

De havde lige nået at lukke døren da de begyndte at kysse lidenskabeligt. De tog tøjet af hinanden. Jakker, jakkesæt, sko. Chris nussede Janes ryg og lod sin hånd vandre ind under hendes top. Han træk den blidt over hovedet på hende. Hendes brune bøjleBH tittede frem. Hendes store bryster lå perfekt i det bløde stof. Chris tog dem i hænderne og nussede dem. Jane knappede hans skjorte op og gled fingrene blidt over hans muskuløse overkrop. Hun skubbede hans skjorte ned over skuldrene og lod sin spinkle hånd vandre ned i hans bukser. Hun greb, fuld af lyst, efter hans hårde penis, masserede hans testikler og gned hans store skaft. Chris stønnede. Han masserede Janes store bryster, med lyst og lidenskab, imens hun forkælede hans stive penis.

Han sugede blidt på hendes hårde knopper.

Han åbnede hendes BH imens han stønnede. BH’en røg på gulvet. Jane stod foran ham med hendes nøgne bryster og korte, stramme nederdel. Han bøjede hovedet og tog hendes hårde brystvorter ind i sin varme mund. Han sugede blidt på de hårde knopper. De var så sensible at hun begyndte at stønne med det samme. Det lød så sexet!

Chris lod hendes stramme nederdel og de silkebløde trusser glide ned til anklerne, imens han forkælede hendes store knopper med sin tunge. Hun duftede så godt! Chris lod sin hånd glide ind i mellem hendes lår og kærtegnede hende. Jane åbnede hans bukser og lod dem glide ned sammen med boxershortsene. De stod nu helt nøgne imens de kælede for hinandens tændte kroppe.

Chris kyssede hende lidenskabeligt og de gik hånd i hånd ind i soveværelset. De lagde sig på Janes store seng og nussede hinanden. Chris hviskede: “Jeg har en overraskelse til dig.” “Jaa!” stønnede Jane og så spændt på ham. Så tog han et blindfold ud af natskuffen og så spørgende på hende. Hun blev overrasket og kiggede på ham med funklende øjne. “Må jeg have lov?” spurgte han. Da Jane kyssede ham og svarede “ja” lagde Chris forsigtigt blindfoldet om hendes øjne. Jane lagde sig tilrette på ryggen. Det tændte Chris ekstremt meget at se hende nøgen foran sig. Hans penis var stenhård. Han rørte hende på hele kroppen og forkælede hendes brystvorter med hans tunge, indtil hun trak vejret dybere. Han kyssede hendes mave og skubbede hans hovede ind i mellem hendes varme lår. Hendes forførende duft tændte ham så meget, at hans hårde penis spjættede.

Han kyssede hendes blidt på hver en centimeter af hendes bløde hud. Hans tunge gled blidt ned over hendes tændte perle. Hun stønnede. Hans tunge gled ind mellem hendes våde skamlæber. Hun smagte så godt! Hendes åndedræt blev tungere og hun stønnede højere og højere. Chris blev så liderlig af at slikke hende, at han aller helst havde fået hende til at komme med det samme. Så var han også selv kommet. Man kunne høre på hendes stønnen at hun var tæt på. Men hans overraskelse manglede jo stadig. Han ville i hvert fald ikke lade hende vente længere og han glædede sig også selv.

Chris nussede Jane mellem lårene imens han åbnede natskuffen igen. Han tog noget ud af skuffen. Jane hørte kun lyden af skuffen men vidste ikke hvad han var igang med. Hvad havde han mon i hånden? Hun ville så gerne have taget blindfoldet af for at kigge – og hun ville aller helst bare have at han fortsatte! Hun var så liderlig og våd. Chris vidste præcis hvordan han skulle forkæle hende og hvordan han kunne give hende en intensiv orgasme. Hun var aldrig kommet så tit før, som efter de kom sammen.

Hun vidste at hun kunne stole på ham.

Hvad var hans plan? Det tændte hende, at ligge foran ham uden at se hvad han lavede. Det blev mere og mere spændende og dejligt, og hun vidste at hun kunne stole på ham. Blandingen af lystfuld erotik og brusende spænding tændte hende ekstremt meget.

Chris nussede hende stadig blidt mellem benene. Han lod sine fingre glide ind mellem de våde skamlæber og stimulerede hendes elskovsperle blidt. Jane nød hans bevægelser og lod sig rive med. Hun vred sig lystfuldt på sengen. Hun oplevede hver berøring meget mere intensivt end før, da hun jo havde blindfoldet for øjnene og ikke kunne se hvad han gjorde med hendes nøgne krop.

Hun mærkede hans varme fingre som rørte hendes bløde hud. Hun mærkede fingerspidserne på hendes perle. De kredsende bevægelser på hendes følsomme elskovsperle fik hende til at stønne endnu højere. Hun gav slip. Pludselig mærkede hun noget hård mellem hendes ben. Det var ikke hans penis. Men hvad var det? Chris gned det blidt ved hendes skamlæber. Det føltes hårdt og glat. Han skubbede det frem og tilbage på hendes våde skamlæber. Var det hendes vibrator? Nej, det føltes anderledes. Denne her havde en anden form som gav hende en mega god følelse. Jo længere han rørte hende med den jo mere tændt blev hun. Hun blev mere og mere våd. Var det mon elskovskuglerne, som han havde givet hende i fødselsdagsgave? Hmm. Nej. Den var længere og tykkere end kuglerne.

Chris lagde den blidt på hendes perle og bevægede den langsomt. Hun stønnede. Lige meget hvad det var – det tændte hende vildt! Chris lod den glide ind imellem de våde skamlæber. Han skubbede den forsigtigt ind i hende med et let tryk. Hun kunne mærke hvordan den gled ind i hende. Det var sådan en dejlig følelse! Hun var så våd, at den gled helt ind i hende. Den var hård og tyk. Chris bevægede den inde i hende og hun stønnede højt. Det virkede som om at han kunne nå enhver centimeter inde i hendes hede hule. Hun vred sig af lyst og stønnede heftigt. Pludselig kunne hun mærke den vibrere! Aahhhh! Hun stønnede igen. Det var så dejligt! Den hårde “hjælper” vibrerede inde i hende og lokkede lystskrigene frem. At hun ikke kunne se og at hun blev overrasket gang på gang tændte hende. Chris trak den vibrerende ting ud og skubbede den ind i hendes våde hule igen. Jane stønnede højlydt. Hun kunne mærke vibrationerne indeni og havde ingen magt over hvornår eller hvor det bevægede sig i hende. Dejlig følelse!

Det tændte ham helt vildt.

Chris kyssede hende inderligt imens han lod det vibrere heftigt indeni hende. Han blev tændt af at se Janes perfekte krop foran sig, men også af at se, hvordan hun reagerede på hans overraskelse. Hans penis var stenhård. De første lystdråber løb nu ud af hans tykke spids. Han kunne ikke stå imod: han greb efter hans hårde skaft og gned frem og tilbage, imens han forkælede Jane intensivt. Hans store penis stod ret op. Han omfavnede den med hans stærke hånd og onanerede, imens han betragtede Janes store bryster og hendes våde og skinnende vagina.

Samtidig skubbede han gang på gang “overraskelsen” ind i Janes hede dybder. Han betragtede hvordan den vibrerende ting forsvandt mellem hendes våde skamlæber. Hendes store bryster hoppede, sammen med hendes hårde brystvorter, og hun vred sig af lyst. Hvilket hedt syn! Han gned sit hårde skaft, som var vokset endnu mere, endnu hurtigere og det varme sperm steg op i ham. Jane stønnede højt af lyst og han sprøjtede hans varme sperm ud på hendes nøgne krop. Jane mærkede hans sperm på hendes hud. Sekundet efter mærkede hun de intensive vibrationer igen. Det var så dejligt!

Jane havde lige vendt sig til den dejlige rytme da den store ting begyndte at vibrere endnu mere heftigt. Hun stønnede højt. Hun åndede hurtigere og hun stønnede endnu højere. Vibrationerne blev endnu mere heftige. Endnu et trin, og endnu et! Oh my god! Hvor mange trin har dette vidunder? Jane stønnede og skreg af lyst! Det vibrerede og bevægede sig i hende. Lystsaften løb ud af hende. Vibrationerne blev endnu stærkere. Oh my god det vibrerede på hendes g-punkt!!! Hun skreg af lyst! Hendes underliv spjættede. Den hede ekstase omfavnede hende og hendes lystfyldte støn fyldte hele rummet. Hun skreg igen – så dejligt bevægede den hårde ting sig inde i hende. Og endnu et trin!!! Hendes bækken spjættede. I det øjeblik kom hun – og OM hun kom! Hun eksploderede!

Stønnende og skrigende vred hun sig af lyst i sengen, imens hendes krop blev gennemstrømmet af lykke. Hun nød hendes orgasme fuldt ud. Chris kyssede og nussede hendes nøgne krop, som vibrerede af lyst. Hvilken orgasme! Han havde allerede set hende komme mange gange. Jane overgav sig sine følelser og lyst og udlevede altid sine orgasmer til spidsen. Denne orgasme var speciel og intensiv!

Han viste hende sin kærlighed med et inderligt kys.

Det var så dejligt at forkæle hende sådan. Det gjorde ham lykkelig, at se hendes sexede krop, med de store bryster, og hendes sexede vagina, som duftede så godt, foran sig – og at han kunne give hende sådan en intensiv orgasme.
Han elskede hende!

Han viste hende sin kærlighed med et inderligt kys. Hun lå der, lykkelig, med et tilfreds smil foran ham. Hendes krop begyndte at slappe af. Så tog han forsigtigt blindfoldet af hende. Hendes øjne skinnede og hendes kinder var røde. Hun så så lykkelig ud. “Wow! Det var vildt godt! Hvad var det?” spurgte Jane. Chris smilte. Han var glad for at overraskelsen var så god. Han havde åbenbart valgt det helt rigtige, da han købte gaven. Der var jo meget at vælge mellem. Med dette sextoy havde han følelsen af, at kunne forkæle hende ekstra meget. Og hans lå rigtigt: hendes orgasme var gigantisk!

“Sig det nu! Det var så dejligt!”, sagde Jane og gav ham et blidt kys. Chris smilte kærligt og viste hende overraskelsen: Klik her!

Bild: © Antonioguillem / fotolia.com


'En dejlig overraskelse…' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien