Pruttefetish – også kaldet farting

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Prutten går langt tilbage

Martin Luther har allerede snakket om det før: „Hvorfor bøvser og prutter i ikke? Smagte det ikke godt?“ Når man tænker over, at mange mennesker får en erotisk fornemmelse i maven når det kommer til disse „duftende“ tarmvinde, kan man vel godt spørge sig selv, om Luther virkelig kun tænkte på hans gæsters velvære eller om der lå mere i det 😉 Han var dog ikke det eneste menneske der havde fat i dette delikate tema. Den romerske kejser Claudius beskæftigede sig også med prutter og resultatet  heraf. Erasmus von Rotterdamm prøvede at indføre friheden til at prutte i det 16. århundrede. I dag kalder vi lysten til fordøjelsensgassen for Flatophilia (lat. flatus = prut, græsk. philia = tiltrukket af), i andre kredse også kaldet Eproctophilia eller farting.

Farting

Det er forskelligt fra pruttefetischist til pruttefetischist hvad der tændes mest på. Nogle kan godt lide selv at prutte – den lettende følelse, lyden og lugten.
Andre tænder på lyden og lugten af deres partners prut og vil eller behøver slet ikke prutte selv for at opnå lysten. Mange fortæller, at det var svært at slippe hæmningerne i starten når de skulle prutte på deres partner eller fortælle, at de gerne vil blive pruttet på. Det lader dog til, at flere og flere begejstrer sig for farting, også selvom de ikke havde regnet med det. Nogle kan lige pludselig godt lide 69eren alligevel og lægger også hovedet på partnerens numse for at sniffe til partnerens prutter. Facesitting er meget populært blandt større pruttefans. Og nogle bliver allerede tændte, når de snuser til partnerens, eller andres, duftspor i undertøjet. Men hvad gør man, når partnerens mave ikke er klar til det der skal ske? Fetischisterne serverer mad for deres partner der sætter gang i systemet. Der findes forums der handler om præcis disse retter.

Pruttesymfoni

Hvis du er fascineret af denne fetish vil du sikkert også synes godt om videon øverst i indlægget! Den israelske filmproducent Micky Zilbertshein iscenesætter en fin symfoni.


'Pruttefetish – også kaldet farting' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien