Eiffeltårn stillingen – forklaringen om en Urban Legend

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Eiffeltårn sexstilling? Det lyder ret akrobatisk og svært. Men der gemmer sig faktisk ikke en sexstilling bag, som sender dig direkte til chiropraktikeren. Der gemmer sig en kombination af doggystyle og blowjobs – som trekant mellem en kvinde og to mænd. Sådan former man en sexstilling der minder om Eiffeltårnet. Noget som er endnu mere spektakulært end Eiffeltårn sexstillingen er den sjove historie bag. I dette ORION blogindlæg kan du læse om hvorfor “The Eiffel Tower” er fast inventar i den amerikanske sexordbog.

Eiffeltårn sexstillingen: en myte fra 2. verdenskrig

Eiffeltårn sexstillingen stammer, som forventet, fra det franske Paris og har en meget gammel historie: for over 70 år siden, kort inden anden verdenskrig sluttede, mødtes to amerikanske befriere med en fransk kvinde, for at have sex. De to mænd var så idade for at krigen var slut at de gav hinanden en High-Five imens kvinden både blev forkælet doggystyle og forkælte oralt. På denne måde formede de en figur der, med rigeligt fantasi, ligner Eiffeltårnet. Eiffeltårnstillingen var født, men blev dog først populær i Amerika med den seksuelle revolution og hippierne. I Amerika er sexpositionen stadig ret kendt.

Hvordan foregår Eiffeltårnstillingen?

Man har ikke brug for andet end glidecreme og et blødt underlag. Sådan gør I:

  1. Hun sidder på knæ og forkæler en af de to mænd, der skal stå oprejst, oralt med munden.
  2. Hun bliver penetreret af den anden mand samtidig – analt eller vaginalt.
  3. Imens hun kan koncentrere sig 100% på at blive stimuleret, giver mændene hinanden en High-Five, sådan så omridset af et lille Eiffeltårn opstår.

Hvis du altså har lyst til en trekant, kan I let selv lave Eiffeltårnet: sværhedsgraden er ikke særlig høj. Jeres High-Five giver dog ikke rigtig noget ekstra stimulering og kan derfor virke lidt underlig. Eiffeltårn stillingen handler altså mere om en sjov Urban Legens som “Angry Pirate” eller “Dirty Sánchez”, end om en sexposition, der giver mænd og kvinder en samtidig orgasme.

Billede: © Roman Sigaev / fotolia.com


'Eiffeltårn stillingen – forklaringen om en Urban Legend' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien