Det nye ORION katalog er udkommet – bestil det med det samme!

(3 Votes / Rating: 3.67 af 5)
Loading...

ORIONs nye erotiske katalogNu er det nye store, erotiske ORION katalog på gaden. Spækfyldt med nyheder, bestsellere og gode tilbud!

I kataloget finder du inspiration til mange romantiske stunder, og samtidig kan du læse lidt om de græske guder og gudinder, da vores (lingeri-) indkøbsafdeling har valgt den græske mytologi som gennemgående hovedtema i kataloget.

Derudover finder du, som altid, alt, hvad der hører til i erotikkens verden: Sexet undertøj til hende og ham, fetish fashion, frække film, kondomer og glidecremer, spøg og skæmt produkter og så selvfølgelig et kæmpestort udvalg at kvalitets sexlegetøj.

Du kan vælge at bestille online, pr. post eller pr. telefon – det er helt op til dig. Men ellers har du mulighed for at bestille et gratis eksemplar her. 🙂


'Det nye ORION katalog er udkommet – bestil det med det samme!' have 3 comments

 1. 26. February 2012 @ 16:25 Anonymous

  Desværre kommer det kun en gang om Året. flere kataloger!

 2. 29. September 2017 @ 18:06 Michael

  Rigtig flot når man ikke kan bestille online

 3. ORION Postordre ApS

  4. October 2017 @ 11:53 ORION Postordre ApS

  Hej Michael
  Mange tak for din opmærksomme henvendelse. Vi har nu opdateret linket, så du straks har mulighed for at bestille Orion’s nyeste katalog ganske gratis.

  Hilsen
  ORION Postordre ApS


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien