Sådan bygger du din egen dildo

(ikke bedømt endnu)
Loading...
DIY dildoer med ORION

En god dildo skal også bringe glæde på længere sigt – men hvad hvis man slet ikke ved om man bedst kan lide en stor eller en lille dildo, en med struktur eller en der er let bøjet? Eller om man lige pludselig får lyst spontant? Hvis dette er tilfældet kan du bruge vores tips til at finde noget i frugt&grønt afdelingen eller til at bygge din egen dildo med ting du måske allerede har derhjemme! Prøv dig frem i verdenen af forskellige former og strukturer før du anskaffer dig din første dildo.
Følgende gælder for alle tips: Vi anbefaler altid at bruge et kondom, for selvom man er meget glad for at eksperimenterer vil man ikke have grøntsagsrester eller andre, måske skadende, stoffer i sin krop.

Frække frugter

Der gemmer sig mange genstande i huset som kan bruges når man vil bygge sin dildo selv. Frugt&grønt er yderst populært. Hvilket heller ikke er så underligt: varierende former og størrelser sørger for erotisk stimulering! Derudover kan man bruge dem både ved stuetemperatur men også direkte fra køleskabet – forfriskende!

G-punkt stimulering med bananer og agurker

Bananer egner sig godt som dildo da de tit er let krumme og derfor er ideelle når det gælder g-punktsstimulering. Hold også udkig efter en bøjet agurk – krumningen og omkredsen er meget erotisk. Et tip til dem der kan lide at eksperimentere: snit agurken med en kniv så den får formen af jeres drømmedildo!

Dildo med struktur: kom med majs, gulerødder og asparges

Dildoer med struktur er populære og der findes også mange dildoer fra naturens side som kan bruges som peniserstatning. Majskolber er stive og egner sig derfor yderst godt. De enkelte majskorn føles som erotiske knopper og stimulerer klitoris. Hvis man er en af dem der kan lide det lidt blidere kan man vælge en gulerod. Asparges stænger ligner ikke sensuelle dildoer ved første blik men aspargesspidsen kan frembringe en ægte lystoplevelse.

Helt udfyldt med aubergine og squash

Mænd elsker dette syn – en helt udfyldt vagina. Kvinder som elsker denne følelse kan bygge en dildo af aubergine eller squash. Den lette dråbeform gør det hele endnu mere erotisk. Først udvides vagina let; når squashen eller auberginen først er inde er der intet der sætter en stopper for de lystfulde tanker.

Sjov i hverdagen: disse husholdningsgenstande egner sig som dildo

Nogle hverdagsgenstande kan også bruges hvis man ikke lige har en mand eller en dildo i nærheden. Men hold fingrene væk fra glasflasker eller andre genstand som kan danne vakuum eller knække. Disse genstande egner sig dog godt til formålet:

Stearinlys kan også hede stemningen op uden ild

Forskellige former, strukturer og størrelser – stearinlys findes i forskellige variationer og er derfor meget spændende når det gælder om at finde en god dildo erstatning. Endnu en fordel ved lyset er, at man kan forme voksen som man ønsker. Du kan altså forme din drømmedildo med få værktøjer. Man kan varme lyset med en hårtørrer så voksen er lettere at forme. Tag et kig i skuffen – måske gemmer dig sig en skat som også kan bruges som dildo en dag.

DIY dildo: fra kosteskaft til trædildo

Hvis man har tid kan man lave sin egen dildo ud af et kosteskaft af træ. Der skal ikke meget til: et kosteskaft, sav, sandpapir og lak.
Spidsen på kosteskaftet har en perfekt rundning og egner sig perfekt til vores nye dildo. Alt efter hvad du vil have saver du mindst 15 centimeter af skaftet og sliber træet med sandpapiret. Du forsegler din nye hjælper med klart lak, som er egnet til at lakere børnelegetøj med, og så er din nye dildo færdig. Tipp: Du kan også indarbejde strukturer i din dildo men det kræver lidt mere værktøj.

Tandbørste og pensel: blid forkælelse af klitoris

Blød eller hård: med en tandbørste eller en pensel kan du opleve dobbelt stimulation som ingen dildo eller penis kan give dig. Du starter med at forkæle klitoris med børsterne. Hvis lysten er der kan du indføre skaftet. For lige at fremhæve det igen: Hvis man bruger en dildo lavet af frugt, grøntsager eller andre husholdningsgenstande bør man bruge et kondom. Der kan for eksempel befinde sig rester af pesticider, på madprodukter, som kan skade slimhinderne. Hvis man bruger et kondom er det også let at fiske gulerodsdildoen ud igen hvis den knækker. Hvis man ikke vil bruge kondom bør man anskaffe sig en ægte dildo!

Aftryk-sæt: fremstil din egen realistiske dildo

Er din partner tit på forretningsrejse og kan du ikke undvære hans manddom? Så kan I tage et aftryk af hans penis og lave en dildo i silikone som ligner hans på en prik. I lægger bare sættet klart og får hinanden op i fart. Når penis er erigeret laver i aftrykket. Aftrykket fungerer nu som form til silikonen. Det kan variere men silikonen er for det meste tør efter 24 timer. Herefter kan i se og røre jeres hjemmelavede, bevægelige dildo. Et lille tip til mændene: en hjemmelavet silikone dildo egner sig også godt som gave til partneren!
Men lad være med at gå ned i byggemarkedet og led efter materialer der egner sig til formålet. Alle materialer der befinder sig i et aftryk-sæt er testet grundigt. Standard materialer kan fremkalde irritation og skade penis og skedeslimhinden. Det er altså bedre at vælge et alt fra mærker som for eksempel Cloneboy eller Clone-a-willy:Aftryksæt ORION

Og hvis man ikke lige har en mand i huset, som kan stå model til et aftryk, eller hvis man gerne vil have lidt variation kan man vælge en af vores dildoer. Der findes alt fra dildoer med fod, dildoer med struktur til oppustelige dildoer eller glasdildoer som kan bruges både varme og kolde. Vi har altså alt som kan få kvindehjerterne til at banke højere.Dildoer ORION
Billedkilde: © blackboard1965 / fotolia.com


'Sådan bygger du din egen dildo' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien