Best mate vibrator – sextoy anmeldelse

(1 Votes / Rating: 1.00 af 5)
Loading...

Efter de første yderst interessante testprodukter ventede vi med længsel og spænding på det næste. I torsdags var det endelig tid – der ventede en pakke på os efter arbejde.

Optik: interessant, interessant…

Der befandt sig en lille fin indpakning i den knaldrøde pakke fra ORION. På pakken stod der “Best Mate – Vibrator”. Vi har længe håbet på at få lov til at teste en vibrator i god kvalitet da vi mangler sådan en i vores sortiment. Og ser man det – vi fik en! Indpakningen er meget neutral, hvilket får produktet til at virke meget professionelt og får det til at fremstå af god kvalitet. På den ene side finder man informationer om vibratoren: Den er 19,3 cm lang og har en diameter på op til 3,4cm – det lover da godt! Derudover er der integreret 2 motorer og man kan vælge mellem 10 forskellige vibrationsmodi.

Spændingen stiger når man pakker den ud!

I pakken ligger en lille konkret brugsanvisning til lovetoys.
Nu til det vigtige: Vibratoren. Den er stor og lilla og – til vores overraskelse – med separat klitoris stimulator. Vibratoren har altså udover det 19,3cm lange skaft også en næsten halv så stor “klitorisarm”. Legetøjet er silke blødt og kan let bøjes lidt.

Før vi kunne starte havde vi brug for to små AAA batterier. Disse er ikke vedlagt og kan bestilles separat.
I begge dele af vibratoren befinder der sig en motor. Disse er meget stille og forstyrrer ikke under akten. På undersiden finder man to knapper. Med den ene knap kan man tænde og slukke vibratoren. Med den anden kan man vælge mellem ti forskellige programmer. Alt efter hvilket program man vælger vibrerer enten begge vibratorens dele eller kun den ene. Man kan også skifte mellem rytme og intensitet.

Alt i alt lover det meget godt!

Vibratoren i aktion

Efter at have taget et nærmere kig på vibratoren kunne vi næsten ikke vente. Vi ville endelig prøve den i aktion. Før vi startede skyllede vi selvfølgelig produktet med vand og en neutral sæbe. De den er ret stor brugte vi også noget glidecreme til at smøre den ind med.

Vibratoren føles rigtig godt under elskovsakten. Imens skaftet beskæftiger vaginaen bekymrer “armen” sig om klitoris. Kombinationen af disse er ekstremt ophidsende og HUN kommer hurtigt op at køre!

Tænd/sluk knappen og knappen til at styre vibrationerne ligger desværre ret tæt på hinanden, hvilket gør at vi kom til at slukke vibratoren et par gange istedet for at skifte program. Det var lidt irriterende men vi fik den hurtigt tændt igen og fortsatte hvor vi slap.

Mellem de enkelte programmer mærker man tydeligt virkningen på kvinden. Nogle af programmerne får hende til at stønne, så intensivt føles det. Men det er jo lige det vi mænd vil, ikke? Efter akten skal vibratoren selvfølgelig skylles med varmt vand, inden den lægges til side i et par timer hvor den kan vente på sin næste indsats.

Facit

  • + Pris/ydeævne
  • + God kvalitet
  • + Meget stille
  • + Behageligt, blødt materiale
  • + Enormt stimulerende
  • + Let rengøring
  • + En fryd for øjet
  • – Knapper tæt på hinanden
  • – Meget lidt følgende information

Vores første vibrator.. Og vi er allerede store fans! Her finder i Vibratoren med klitorisarm fra Best Mate.

Testresultat: 4,5 ud af 5 hjerter


'Best mate vibrator – sextoy anmeldelse' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien