BDSM tips og regler

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Man hører om det her og der, og måske er man også lidt smånysgerrig og interesseret i at teste det selv. Men hvordan foregår det, hvordan skal man forholde sig, og er det noget man bør tage hensyn til? Det er BDSM det handler om, og teknikkerne som bruges under denne specielle form for seksuel leg. Har du bestemt dig for at prøve det, er der et par ting du bør tænke over først. Her kommer nogle tips som gør starten på eventyret lettere.

Varme og kolde sexlege med voks

Varme og kolde sexlege med voks

1. Grundlæggende regler

Det vigtigste er enigheden om at det er jer som er det vigtigste under legen. Alle teknikker bør basere på jeres forkærligheder, fantasier og behov. Man kan ikke kigge på et menneske og se hvad det ønsker sig, og det gælder også for BDSM. Derfor er kommunikation helt grundlæggende hvis det skal blive en positiv oplevelse for alle involverede. Præcise ønsker og eventuelle forventninger skal frem i lyset før I begiver jer ud på dette spændende eventyr, sådan så der ikke opstår nogle misforståelser. Vælg tidspunktet med omhu, især hvis det er første gang for jer begge eller en af jer. Der findes en række tabuer der har brug for tid til at brydes. Og det er ingen grund til å haste. Det gælder også om at undgå uønskede ting og situationer, eller at en eller begge får oplevelser som er negative og grænseoverskridende. Derfor er det vigtig at i aftaler et safeword på forhånd safeword. Dette ord er en nødudgang, og bruges simpelthen når en af jer har fået nok. Når legen er gået så langt at den ene af jer siger stop. For alvor! Det er nemlig ikke meningen at I skal komme til skade, hverken på kroppen eller sjælen. Det er lyst og dejlig nydelse som er nøgleordet under denne type leg. Den dominante af jer, den såkalte Dom, må her være villig til at tage en stor del af ansvaret, og både psykisk og fysisk stabilitet bør være tilstede i denne person. Valget af hvem der er Dom bør derfor foretages med omhu.

2. BDSM legetøj

Har man en fælles basis og har snakket om de vigtigste ting, ja så kan man egentlig bare begynde. Det er selvfølgelig muligt at dyrke bdsm uden sexlegetøj, men brugen af hjælpemidler forhøjer fornøjelsen. Ved siden af det klassiske tilbehør som lænker og læderremme, piske eller levende lys, kan dine egne kropsdele også bruges. Vi tænker på egne hænder, fingernegle eller tænder, og behandlinger som slag, riv eller bid. Har du en slåomnederdel eller et tørklæde kan du bruge dette til at binde med. Og helt almindelig voks fra stearinlys kan selvfølgelig skabe smerte og lyst. Eller lystsmerte. Men der skal I være meget opmærksomme på varmen. Stearinlys kan blive meget varme og man kan derfor brænde sig. Det findes lys lavet specielt til bdsm som brænder med lavere temperatur. Her kommer det altså an på hvilke ønsker I har. Og vælg underlaget med omhu, sådan så det ikke går i stykker.
Nippleklemmer kan bruges, og forårsager smerte. Brug dem i kort tid i begyndelsen, sådan så du kan få en følelse af hvor langt I skal gå. Hvis det overdrives, kan der opstå skader på huden.

Hogtie med lænker

Hvad er en hogtie?

3. Gennemførelse

Under gennemføringen af de ovennævnte ideer i praksis, er det en del ting at huske på. Skal en af jer lænkes, bør man være specielt opmærksom på kroppen, særligt arme og ben. Bliver det for meget eller føles det underligt bør lænkerne løsnes øjeblikkeligt. Dette bør både Dom og Sub holde øje med! Under selve lænkningen bør hovedet ikke hænge ud over en kant eller ligge på et hårdt underlag. Bruges der håndjern bør man være opmærksom på eventuelle skarpe kanter. Hold øjnene åbne for potentielle fare! Slag, uanset om de udføres med hånd eller hjælpemidler, må ikke ramme hovede, hals, nakke, led eller nyreområdet. Dette gælder selvfølgelig specielt for nybegyndere! Slår du andre steder på kroppen bør du først vide hvilke skader som kan opstå, sådan så disse områder undgås. Huden kan „forberedes“ med lette slag med en flad hånd. Steder der egner sig er rumpen, øvre del af ryggen eller lårene. Slag med håndfladen fremmer blodcirkulationen sådan så huden „varmes op“.

4. Uheldet er ude

Ordet ulykke er for at sige det mildt en lystdæmper og det gælder om at undgå dem. Uheld kan selvfølgelig opstå alligevel specielt når man er nybegynder og udforsker bdsm. Er uheldet ude og skulle der være opstået alvorlige skader, bør man opsøge lægevagten eller akuthjælp. I den forbindelse er skamfølelser helt overflødige. For det første har læger tavshedspligt, og rygter spredes derfor ikke. For det andet har de fleste læger set mange forskellige ting, og sikkert også værre ting end det du kommer med, så de ved hvordan de skal håndtere situationen.
For at opsummere kan man sige, at der findes ting der bør tages hensyn til før man kaster sig ud i BDSM eventyret. Men det er vel det værd, og de seksuelle opdagelser man kan erfare er fulde af seksuel glæde og nydelse.


'BDSM tips og regler' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien