Afstemning: Hvilken erotisk julegave ønsker du dig?

(ikke bedømt endnu)
Loading...
Erotiske julegaver

Nu er vi jo et godt stykke inde i december måned, hvilket selvfølgelig betyder, at julen kommer nærmere og nærmere. Om man glæder sig eller ej, er helt op til en selv. Men noget der plejer at spille en meget stor rolle, er gaverne, som man forventer at få i år. Og når man ikke rigtig ved, hvad man kan regne med, har man for det meste en nøje anelse om, hvor “kreativ” ens partner er. Får man noget nyt hvert år, eller får man altid de samme hvide sokker som altid – selvom man faktisk kun går med sorte. Det kan da ikke være så svært at finde ud af!

Lay-on vibrator julekugle

Den vibrerende julekugle

Kreative gaver til partneren

Jeg synes det er fedest, når man får noget i gave, som man ikke direkte har ønsket sig, men som stadig passer mega godt til en og er noget man virkelig godt kan bruge. Kort beskrevet: Personen der giver gaven har gjort sig tanker omkring, hvad man kunne blive glad for. Han eller hun må altså have hørt rigtig godt efter, når man har fortalt om sine interesser. Den er en vidunderlig følelse – især i et forhold, da man føler at man bliver sat pris på! Hvis det ikke er helt sådan dit forhold fungerer, og du ikke vil prøve at få din partner på rete vej helt åbenlyst, så prøv at få din partner til at kigge tilfældigt på afstemningens resultat. Man må jo godt hjælpe lidt nogen gange…

I får begge noget ud af de erotiske gaver

Det plejer i hvert fald at være sådan hos mænd. Vi plejer at få af vide, at vi ikke er helt skarpe når det kommer til det med at finde på gaver. Ja, vi ved også, at det ikke lige frem frembringer en applaus når vi kommer med en buket blomster, et gavekort til yndlingsrestauranten og den samme parfume som altid. Men det er simpelthen bare for at være på den sikre side. Vi burde begynde at investere lidt mere i forholdet, med en erotisk gave, for eksempel. Og det betyder jo også, at vi selv endda får noget ud af gaven som vi giver. Da der jo er mange ting der går ind under “erotisk gave”, hvilket du også kan se i vores ORION onlineshop, spørger vi nu dig, hvilken erotisk julegave du helst ville have liggende under træet.

Der kan sættes op til 3 kryds. Hvis dit ønske ikke er på listen er du velkommen til at skrive det i kommentarfeltet.

Kvinder: Hvilken erotisk gave passer bedst under juletræet?

Vis resultatet

Loading ... Loading ...

Mænd: Hvilken erotisk gave passer bedst under juletræet?

Vis resultatet

Loading ... Loading ...

Vis hvad du kunne tænke dig

Det er vigtigt at du prøver at være helt ærlig. Eller tag partneren med hen foran skærmen når du svarer. Hvis han eller hun kan lægge to og to sammen bør det kunne opfattes meget hurtigt, at man nok hellere skulle tage at aflægge en bestilling, så jeres ønske kan nå at gå i opfyldelse til juleaften. Der sørges hermed for et par hellige og himmelske nætter.
Hvis du selv mangler ideer, så kan vores sider med “inspiration” eller “Best Mate” sikkert hjælpe dig på vej!


'Afstemning: Hvilken erotisk julegave ønsker du dig?' have 1 comment

  1. 20. December 2017 @ 15:21 Anonymous

    En vibrator dildo så vi kan lege sammen


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien