Afstemning: Hvad gør I for at undgå rutinen?

(ikke bedømt endnu)
Loading...
Afstemning sexroutine

Har du allerede fundet en ny, hed sommerflirt i år, som du slet ikke kan holde fingrene fra? Eller er alt som det plejer at være, i dit sexliv? Den samme partner… en ny sommer? Det er jo heller ikke helt dårligt. Det er jo hvad man gør det til! For når man har været sammen længe, er det ikke det samme som når man lige har stiftet et nyt bekendtskab. Istedet for ikke at kunne tage fingrene fra hinanden, bliver man nogle gange nød til at tage sig lidt sammen, for at finde tid til at være intim med sin partner. En af de største grunde er sikkert at der er opstået en rutine som I gennemgår i sengen.

Jeres sex – jeres ansvar

Men du skal selvfølgelig vide at det ikke er ens betydende med at bunden er nået endnu. Det er nemlig kun jer der kan bestemme hvad der sker i jeres sexliv. Om det er det rene fyrværkeri eller om der hersker tørke – det er jer der har valgt det! Men det ved du nok godt. Og jeg håber, at I kæmper imod og prøver at sætte lidt fut i sexlivet. Der er nemlig mange forskellige ting som man kan gøre for at peppe det hele op.

Sextips der bekæmper rutinen

Da det eventuelt ikke er alle der er så kreative som dig må du meget gerne dele din viden her. Sådan kan andre par profitere af dine erfaringer! Deltag i vores afstemning og hjælp andre med at bekæmpe rutinen i sengen. Hvad skal man gøre? Er der nogle bestemte fremgangsmåder der hjælper eller er der noget man skal være opmærksom på? Hvis du har andre teknikker eller forslag, til at holde flammen i live, end de oplistede, må du meget gerne skrive dem i kommentarfeltet! Og hvem ved… Måske er der en derude der får nogle helt nye ideer til sit sexliv, ved hjælp af dine tips.

Sextoys ORION

Hvordan kan man bedst undgå rutine i sengen?

Vis resultatet

Loading ... Loading ...

'Afstemning: Hvad gør I for at undgå rutinen?' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien