6 tips til hvordan kvinder kan føle sig sexede

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Det er slet ikke så let at føle sig sexet. Især kvinder finder, for det meste, flere mangler end plusser ved dem selv – selvom det jo er en vildt storslået følelse at elske sig selv som man er: speciel, individuel, sexet!

Tid på badeværelset

Tag et bad og brug din yndlings lotion. Badetid er afslappende og gør dig klar til dagen! Sådan bør du starte dagen. Nyd at gøre dig klar om morgenen. Og fokuser på de gode sider. Mange piger kigger altid irriteret på deres problemzoner. Deller her, appelsinhud der. Og glemmer at de faktisk er rigtig glade for deres bryster!

Sexet undertøj

Det bedste du kan gøre er at tage noget rigtig fint på neden under. En BH der passer til trusserne kan gøre underværker! Prøv evt. med noget mere vovet. Forestil dig at du sidder til møde, eller står i køen i bageren og ved, at du har noget vildt sexet på inden under – det er en fantastisk følelse!
Og hvis nu der skulle ske noget med den hotte fyr bag baren om aftenen, så er du bevæbnet!

Lingeri

Din yndlingsduft

Yndlingsduften er uundværlig hvis du vil føle dig sexet. Du tager jo ikke kun parfume på for andres skyld – det får dig også i et bedre humør! Og godt humør = sexy! Du kan endda snyde lidt med duften: har du hørt om feromon-produkter? De indeholder kunstigt fremstillede seksuallokkemidler som påvirker underbevidstheden på folk i nærheden. Du har ikke umiddelbart brug for det men det gør dig endnu mere uimodståelig!

Tag imod komplimenter – og husk dem

Det er lidt ligesom med de gode sider af dig selv. Overvej lige hvor tit du faktisk har fået komplimenter. Vi taler ikke om de normale som “Ej sikke nogle flotte sko du har på” men om de erotiske “jeg tænder på din bagdel”. Vi vil gerne vædde at mange piger først kigger tilbage på kritik de har modtaget for flere år siden, end på de beundrende udtalelser.

Selvtilfredsstillelse kvinder

Vær modig

Spurter de fleste af dine medmennesker ikke som kropsløse freaks gennem hverdagen? Det er virkelig ikke særlig sexet! Gør dog hellere noget uanstændigt: smid trussen på toilettet og gennemfør resten af kontordagen uden. Pak din yndlingsvibrator eller i det mindste en glidecreme i tasken. Du behøver ikke at bruge det, men føles det ikke godt at have en lille fræk hemmelighed? Der findes faktisk spændende sextoys som er lavet specielt til at have med på farten. Elskovskugler, vibro-æg med app-fjernstyring… Du kan altså have det rigtig sjovt.

Godt lys

Nu er tiden inde. Soveværelset. Sex-time. Og du kommer i tanke om din problemzone med det samme. Hjælpen er nær – lyset! Det perfekte lys sørger for god stemning i sengen. Ikke for lyst, ikke for mørkt, og helst varmt og dæmpet. Stil forskellige lyskilder rundt i din elskovsrede. Sluk for loftlamperne og tænd for lyskæderne eller stearinlysene. Det forhindrer vilde skygger og blødgør stemningen. Hvad med total mørke? Eller at suge maven ind imens? Det behøver du da ikke – du er jo sexet!

Facit: det at være sexet er noget der begynder i hovedet! Små gadgets og tricks kan være med til at peppe det hele op.

Symbolbilleder: © Kaplun Arthur, © kirillica / fotolia.com


'6 tips til hvordan kvinder kan føle sig sexede' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien