6 tips til et godt handjob din partner ikke vil glemme

(2 Votes / Rating: 4.50 af 5)
Loading...
Handjob 6 tips

Handjobbet gælder som en af de mest grundlæggende seksualteknikker, der kan udføres af begge køn. Da kvinder dog kun har et begrænset træningsmateriale og ikke kan øve på sig selv giver vi dig nu seks tips til at starte på højt niveau og gøre ham helt vild i varmen 😉

1 Varier handjob teknikken

Det der ensformede op og ned bliver kedeligt efterhånden som dagene går. Ændre rytmen, grebet eller hastigheden. Husk, at spidsen er meget følsom overfor berøring. Derfør bør du ikke gnubbe for hårdt, men berøring kan være meget ophidsende! Måske med en fjer?

2 Brug glidecreme

Man skelner for det meste mellem det tørre og det våde handjob. Det våde, med glidecreme, er mere sensuelt. Fugtigheden og varmen minder meget om en vagina – det er altså en meget intensiv følelse der opstår.

3 Snak sammen

Da i nok ikke selv er i besiddelse af en penis kan i ikke vide hvordan det føles at få et handjob. Det er altså ikke slemt at lade sig lede i den rigtige retning. Det er forskelligt fra mand til mand hvad han kan lide så spørg!

De mest populære parprodukter4 Leg

Du behøver ikke kun at lægge vægt på at han skal komme. Leg lidt med hans penis og hans lyst. Han kommer til at blive meget meget glad for det. Du kan også bruge en minivibrator til at stimulere pungen.

5 brug det ikke kun som forspil

Handjobbet kan også bruges som quickie. Hvis du kan mærke at han har lyst og i tilfældigvis står sammen på parkeringspladsen er det bare ind i bilen – ned med bukserne og det kan gå løs!

6 Vinklen

Det kan ske, at det tager lidt længere tid. For at forhindre at få krampe i underarmen bør du placere dig sådan at du kan holde det ud længere. Det er ikke mega sexet at blive nød til at stoppe lige inden højdepunktet fordi man får krampe. Et TENGA Egg kan også være et godt alternativ.


'6 tips til et godt handjob din partner ikke vil glemme' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien