6 spørgsmål du bør stille dig selv inden du har en trekant

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Det er en af de mest udbredte sexfantasier: Ménage-à-trois. Har du også tænkt over det før? Eller er du blevet konfronteret med emnet af en partner der havde lyst til en trekant? Den erotiske trio kan være meget hot og kan give dig et seksuelt kick. Det kan dog også gå gruelig galt. Du erfarer her, hvad du skal være klar over inden du bevæger dig ud i noget.

Mand eller kvinde

En ægte mand og to ladies? To gutter og en kvinde? Eller 3 kvinder? Hvem er du og hvordan forestiller du dig det? Hvilken fantasi har du? De forskellige former for trekanter står også for forskellige ønsker i sengen. For mange mænd finde der kun en tænkelig version: nemlig den med dobbelt dame.

Dit powerlevel

Lad os antage, at du er en af de her aktive mænd og at drømmen om en trekant med to heteroseksuelle kvinder kunne blive til noget. Kommer du til at kunne klare det? Du bliver jo nød til at være “klar til brug” hurtigt og ofte efter hinanden. Og dette foregår altså under observation af en tredje person.

Privat eller klub

Det nemmeste ville være, at være med i en trekant i en swinger- eller parklub. Er det noget for dig? Tænder du på det spontane og på anonymiteten? Eller kan du bedre forestille dig et privat arrangement der hjemme? Du har den fulde kontrol hvis det finder sted der hjemme – og der er ingen der forstyrrer. Det tager dog ofte længere tid at stable på benene. Og hvis det ikke rigtig fungerer er det svært at løbe fra.

Centrum eller med på sidelinjen?

Hvad tænder du præcist på ved tanken om en trekant? Er det tanken om at blive forkælet og begæret af mere end en partner på samme tid? Er det tanken om at fylde flere huller på samme tid? Eller tænder du på forestillingen om at se din partner blive forkælet af en anden?
Dette fænomen kaldes Cuckolding – lysten til at se sin partner “være utro”. Det er også vigtigt under planlægningen af en trekant. Mange mænd tænder for eksempel på at se deres partner have lesbisk sex. Derfor plejer sådanne par også at alliere sig med en vaskeægte lebbe.

De mest populære parprodukterWho is who?

Et absolut vigtigt punkt: er du single? Eller i et forhold? Og hvem skal være med? Din bedste veninde? Eller en fremmed som du finder på en dating-platform? Bestem dig for hvad der skal ske bagefter!
Hvis du er single og har en trekants date kan du være helt rolig. Alle andre skal dog tænke lidt længere over tingene. Der findes nemlig forhold der ikke har overlevet trekanten.

Forhold

Kan du have det sjovt, selvom din partner kigger på? Vil du gerne se hvordan din partner har sex med en anden? Måske kommer du endda til at se nogle forskellige teknikker, som I to aldrig har udøvet før. Hvad hvis du føler at din bedre halvdel nu er vildere, vådere og stønner højere end nogensinde? Kan du glemme disse billeder efter eller tænder du på dem?

Tal om jeres ønsker inden – tal også om det i er nervøse for. Når I så er enige er der intet der står i vejen for en hed trekant! 😀

Billede: © Nick Freund / fotolia.com


'6 spørgsmål du bør stille dig selv inden du har en trekant' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.


Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien