6 grunde til hvorfor du bør bruge glidecreme

(ikke bedømt endnu)
Loading...

Sex med hjælpemidler er altid spændende. Grunden til dette er simpelthen, at man tilføjer noget “unaturligt” til det naturlige. Dervde opstår nogle muligheder ved sex, som man ikke havde haft ellers. Hvordan skal man efterligne et sæt håndjern på en naturlig måde? Det kan man ikke. Der findes dog også hjælpemidler, der skaber eller gendanner en naturlig situation. Glidecremen er et godt eksempel. Med glidecreme glider alt bedre, lige meget hvor store problemerne var før. Det er et vidunderligt tillæg til sexhverdagen – og det er der en grund til! Her finder du 6 grunde til hvorfor du bør bruge glidecreme!

Glidecreme hos ORION

1 Vådt pr tubetryk

Glidecremens hovedfunktion er selvfølgelig at forbedre glideevnen under sex. Hvis HUN ikke bliver våd, eller hvis der ikke er fugtigt nok, kan man tilføje lidt glidecreme og VUPS så kan man glide ind med det samme.

2 Kort forspil

Nogle gang er sex meget spontant. Og nogle gange har man ikke særlig lang tid til selve akten. Det betyder altså, at forspillet ikke bør uddybes alt for meget. Hvis du altså planlægger en hurtig quickie der hjemme eller i omklædningsrummet når i er ude og shoppe, smør du bare lidt glidecreme på de vigtigste steder og så kan sjoven starte.

De mest populære parprodukter3 Langt forspil

Hvis man derimod har meget tid, bør man stadig bruge lidt glidecreme. Forspillet kan nemlig intensiveres med glidecreme. Jeg anbefaler at vælge en glidecreme med tillægsfunktion til forspillet. For eksempel en glidecreme som også kan bruges som massageolie. Man begynder langsomt ved skuldrene og bevæger sig langsomt nedad til de hellige himmelstrøj. Hvis man bedre kan lide varme, kan man vælge en glidecreme med varmefunktion.

4 Flere muligheder

Glidecreme er uundværligt under nogle sexpraktikker. Den mest kendte er nok analsex. Her findes der specielle analglidecremer som sørger for en ekstra god glideevne. Glidecremen spiller en meget vigtig rolle da det ikke er muligt, eller i det mindste meget svært, at føre noget ind uden. Lige meget hvor længe man udvider inden.

5 Mere udholdenhed

Nogle gange kan mænd have et problem med at komme for hurtigt. Man kan smøre glidecreme på penis for at formindske friktionen og manden kan derfor længere. Det kan også øves ved at bruge hånden. Brug lidt glidecreme ved selvtilfredsstillelse. Så får du en endnu bedre sexnær følelse.

6 Færre smerter under sex

Glidecreme kan være en stor fordel både for HENDE og HAM. Nogle kvinder klager ofte over vaginale smerter under samleje. Dette kan der være forskellige grunde til. En af de mest sete grunde er at de ikke bliver våde nok. Dette kan også have forskellige grunde. Måske spiller alderen en rolle, måske er det stress der er grunden. Glidecreme kan hjælpe her og sex uden smerte er meget mere behageligt.

Der findes mange forskellige former for glidecreme – for eksemepel denne vegane glidecreme.


'6 grunde til hvorfor du bør bruge glidecreme' has no comments

Be the first to comment this post!

Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien