De 6 værste fejl under analsex

(ikke bedømt endnu)
Loading...
6 fejl analsex ORION

De fleste kvinder har ikke meget erfaring med deres bagindgang. Eller slet ingen. Dette betyder dog ikke at de ikke er interesserede i dette område. Men vær på vagt! Man kan hurtigt komme til at “ødelægge” sin chance. Her erfarer du hvad du bør undgå:

Surpriiise!!

“Hey, hvad har du gang i?” “Jeg prøver at trænge ind i din rumpe.”. Stoop! Det er IKKE sådan det foregår! Man snakker om analsex – inden! Nu er det sådan at analsex forudsætter ordentlig forberedelse, tiltro og indforståelse fra begge parter.
Tip: Begynd at snakke om emnet efter du har været intim med din partner. Så føler din partner sig ikke tvungen til at prøve det af med det samme. Sådan kan den passive part når at organisere sig selv inden. For der er en ting der ikke er så indbydende:

Beskidt sex

Det lyder hot. Men kun hvis man ikke tager det bogstaveligt! Endetarmen bør rengøres inden anale eventyr. Det kan nemt udføres med en analshower.

Analshower ORIONOg selv efter grundig rengøring bør vådservietterne ikke mangle ved sengen. Beskidte toys og penisse kan stadig forekomme. Og ja: det er selvfølgelig mr. gentleman der gør rent. Uden at væmmes og uden nedladende bemærkninger.

Øvelse i tørt terræn

Anus og endetarm er ikke programmeret til at producere væske ved ophidselse. Tarmen er meget følsom overfor berøring og det hele er meget strammere end ved vaginal indførelse. Derfor er det meget vigtigt med en ekstra portion glidecreme! Det kan hurtigt blive ubehageligt og der er større chance for at komme til skade! Man kan endda købe glidecreme som er lavet speciel til analsex.Glidecreme anal ORION

Quickie

Udover glidecreme og renlighed skal man tage endnu en faktor seriøst: tid, tid og atter tid. De hurtige anale akter findes nemlig kun i porno og selv de professionelle har en masse tricks.

Hvis du ikke vil at din partners bagdør lukker alt for hurtigt igen, og måske for altid, bør du udvide anus forsigtigt enten med din finger eller et lille analtoy. Husk at kommunikere! Din partner kan sikkert give dig et par tips til, hvordan det føles.

Analtoys ORIONForspil? Det behøver man da ikke!?

Analsex er faktisk meget lettere hvis partneren er ophidset – mange har det endda nemmere hvis de først er kommet vaginalt eller klitoralt. Gør alt for at få hendes ophidselseskurve til at stige, før I går videre til næste skridt! Under den anale akt er det nemmest, hvis hun samtidig stimulerer sig selv yderligere. Womanizeren er det absolute våben her. Perfekt størrelse, handy, perfekt intensitet.

Womanizer hos ORIONKun én enkelt k-anal i dag

Glem aldrig: kvinder opnår, for det meste, ikke en orgasme af at blive penetreret analt. Det betyder altså at hun stort set kun gør det for HAM. Derfor bør hun ikke “glemmes” under selve akten. I vil jo gerne begge have en god omgang. Så husk også at koncentrere dig om hende.

Der findes også situationer hvor det ikke kan lade sig gøre. Selvom hun føler hun er klar kan det stadig være tilfældet. Den indre ringmuskel har lukket sig og du kommer ikke til at kunne komme længere ind end med spidsen.

Hvis det er tilfældet – so what! Prøv noget andet og prøv igen en anden gang. 🙂


'De 6 værste fejl under analsex' have 2 comments

 1. 1. August 2018 @ 20:07 Karina

  Hvad betyder at den indre ringmuskel lukker? Altså hvorfor gør den det? Synes nemlig jeg har det problem hver gang vi prøver.

 2. Magy

  11. August 2018 @ 08:55 Magy

  Hej Karina
  Hvis man er anspændt og ikke slapper af sker det, at ringmusklen blokerer.
  Mange hilsner
  Magy fra ORION 🙂


Vær den første til at kommentere denne artikel.

Din e-mailadresse videregives ikke.Kontakt Salgs- og leveringsbetingelser Databeskyttelse Returret Impressum Service og vejledning Om Orion ORION engroshandel / wholesale

International: Tyskland Østrig Svejts Sverige Norge Spanien